Jaki samochód do 6-7tys?

08 Sie 2013, 11:35

Witam, zastanawiam się nad zakupem swojego pierwszego samochodu, dotąd jeździłem Renówką brata. Budżet jaki chciałbym przeznaczyć na zakup samochodu to max 7tys. Raz do dwóch w tygodniu planuje trasę 40km w jedną stronę, tak poza tym to jakiś wypad na zakupy 10km. Zależy mi na małej awaryjności auta i jego taniej eksploatacji, dobrze by było jakby auto mało paliło ;) Jaki model, markę polecacie?
Pytalski
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wlkp
Auto: Peugeot 206 XS
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna

08 Sie 2013, 12:04

Po co zaśmiecasz forum kolejnym tematem?Przecież założyłeś temat i otrzymałeś odpowiedzi. dobry-i-ekonomiczny-samochod-do-6500zl-vt67175.htm
Kupuj rozważnie, unikaj chwytów i sztuczek, nie daj się nabrać. Nie bądź JELENIEM.
AkuQ
Aktywny

Prawo jazdy: 14 10 1998
Przebieg/rok: 35tys. km
Auto: Ford Focus
Silnik: 1.6 TDCI
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2009

08 Sie 2013, 12:16

Tam podałem swoje propozycję z czego nie otrzymałem satysfakcjonujących mnie odpowiedzi, dlatego teraz chciałbym się dowiedzieć jakie modele wy polecacie i pod nie będę szukać samochodu.
Pytalski
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wlkp
Auto: Peugeot 206 XS

08 Sie 2013, 18:07

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] tylko uwaga na rdze.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wideorejestratory i agresja na drodze
    Wideorejestratory stały się popularne nie bez przyczyny. Bo chociaż zwykle służą rejestrowaniu zdarzeń drogowych, to mogą okazać się przydatne także w innych, kłopotliwych sytuacjach. Słyszeliście o takim zjawisku jak "road ...