Mam takie pytanie. Szukam samochodu o wartości do 1500zł z silnikiem diesla jednak najbardziej prymitywnym jak to możliwe. Silnik musi być wyposażony w rzędową pompę wtryskową koniecznie z własnym smarowaniem i podgrzewacz paliwa. Wiem, że te warunki idealnie spełnia MB W123 i W124 jednak chciałbym się dowiedzieć jakie jeszcze auto będzie pasowało do mojego opisu. Z góry dziękuję za info. Pozdrawiam.
To są mega prymitywne silniki może dołożyć do 1.9D Vw? Ma pompę rotacyjną.... Taki silnik też pojedzie na wszystkim ale ma większą dynamikę i pompa sama się odpowietrza(w beczce trzeba machać wajchą )
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Opel Mokka SUV-a na miarę potrzeb europejskich kierowców Inżynierowie Opla zakończyli właśnie ostatni etap jazd testowych nowego modelu SUV-a Mokka. Testy przeprowadzono w Niemczech przed rozpoczęciem sprzedaży nowego modelu, która jest planowana na koniec tego roku. Podczas ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.