REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Łokoj napisał(a):Donald Tusk jeździ Audi A8 3,0 tdi bodajże, z resztą grupa VW gość na salonach u zachodnich polityków, z resztą u nas też.
dzisiaj przeczytałem info, że Janusze unieśli się honorem i wystosowali pozew zbiorowy do VAG za Dieselgateszybki napisał(a): zwróciłeś uwagę że chwile po wybuchu afery ze śmierdziuchami grupy wieś. pojawił się golf na prund zgadnij czemu???
szybki napisał(a):To ja zadam Ci pytanie skąd jest Pani Merkel...
To się nazywa "czuć pismo nosem"...
Jak będziesz czytać jakieś kolorowe pisemko i okazałoby się że na 10aut 9 jest z DE to sprawdź wydawce i "poczuj pismo nosem"
A zwróciłeś uwagę że chwile po wybuchu afery ze śmierdziuchami grupy wieś. pojawił się golf na prund zgadnij czemu???
A jak będziesz czytać wyniki sprzedażowe to zwróć uwagę jak jest przedstawiany sukces vieśvagen a jak sprzedaż innych aut...
Ogólnie jest to tzw. ściema w której vw jest mistrzem
Łokoj napisał(a):Ale że tak zapytam o co chodzi? bo się pogubiłem? autor wkleił link do A6 w ofercie której handlarz niczym poeta opowiada różności m.in. o tym że Tusk czy Merkel tez jeżdzą Audi, no ale taka prawda, oglądałeś kiedyś szczyt w Unii zjazd głów państw? widziałeś jakei tam marki kólują? widziałeś tam Lagunę chociaż jedną? albo Accorda?
No raczej nie Superby, Passaty A6, A8 itd..do tego BMW 7 np..Mercedesy s..itd
Nie wiem o chodzi z jaką ściema, gdzie skąd kto pochodzi..
Np prezes Jarosław jeździł chba Saabem a teraz ma Superba 4x4 2,0 TSI 200 KM DSG itd..
No świat polityki jeździ autami z grupy VW tymi bardziej prestiżowymi, wiadomo Fabią ani Polo raczej nie.
prezydent Francji jeździ DS5Łokoj napisał(a): widziałeś jakei tam marki kólują? widziałeś tam Lagunę chociaż jedną? albo Accorda?
No raczej nie Superby, Passaty A6, A8 itd..do tego BMW 7 np..Mercedesy s..itd