REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/gdzie-w-europie-obowiazuja-winiety-na-autostrady-t40381.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
needtofly napisał(a):- Lexus ls400 (UCF10 lub UCF20) - na + wyposażenie, cisza, klasa, na - spalanie z wyższej półk
needtofly napisał(a):- Audi s3 1.8T (225hp) - na + koszty utrzymania i osiągi, na - wygląd choć nie dokońca
needtofly napisał(a):gs z jakim silnikiem? tym z supry?
needtofly napisał(a):c.d. kosztów utrzymania to jestem przyzwyczajony do pewnych wydatków, mam kilka motocykli
needtofly napisał(a):kluczową dla mnie kwestią jest to, które auta we wspomnianym budżecie da najlepszy stosunek cisza/osiągi/wyposażenie w dobrym stanie za te pieniądze ?co najłatwiej znaleźć w tej kasie spełniające wymogi cisza/osiągi/wyposażenie (kolejność nieprzypadkowa)
needtofly napisał(a):W124 - czyli mówicie, że w tym aucie będzie komfort podróżowania z tymi prędkościami na dobrym poziomie? Szczególnie jestem nim zainteresowany bo jest tanie, ładne, ma klase no i tanieć nie będzie
GS - pasuje mi pod względem wyposażenia no i opinii o bezawaryjności, osiągi też spoko, ale jest strasznie brzydkie
LS - mój idol, zawsze chciałem go mieć, jak pierwszy raz się przejechałem to zakochałem się w tej ciszy
needtofly napisał(a): ostatnio z racji tego, że mam silnik vvti a nie zwykły, zapłaciłem 2000zł za zmianę rozrządu,
needtofly napisał(a):Rozumiem, dlatego wybrałbym s3 1.8t a nie s4 2.7 biturbo/s4 v8
nie chciałbym Ci zbytnio niszczyć światopoglądu, ale s3 oprócz znaczka, bogatego wyposażenia, wyższej mocy, spojlerów i 4wd ma kilka części (dość kosztownych) w stosunku do zwykłej a3needtofly napisał(a):No właśnie w s3 skusiło mnie to że jednak to wersja S więc jest pełne wyposażenie