Witam. Mam zamiar kupić sobie swoje pierwsze auto i tutaj rodzi się moje pytanie, jakie najlepsze byłoby według was? Za samochód jestem w stanie dać coś koło 30 kawałków. Autko będzie użytkowane głównie do jazdy po trasach i w mieście. Poszukuję czegoś w miarę mocnego i ciekawego z wyglądu. Sam myślałem o audi tt. Co sądzicie o tym aucie? Czekam na wasze opinie i ewentualne propozycje innych modeli.
MCA 600 Sport Spider MCA 600 Sport Spider to samochód, który powstał na bazie pojazdu seryjnego – polskiego Fiata 126p. Auto, choć powstało w Wielkiej Brytanii, zostało prawdopodobnie zaprojektowane przez Włocha Aurelio Bezziego. ...
Mitsubishi Concept G4 to nowy kompaktowy sedan Podczas trzydziestego czwartego Międzynarodowego Salonu Samochodowego w Bangkoku (trwającego od 25 marca do 7 kwietnia) Firma Mitsubishi Motors (Thailand) Co., Ltd. (MMTh) zaprezentuje koncepcyjny model MITSUBISHI Concept ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.