Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Technologie przyszłości w pojazdach koncepcyjnych Toyoty Na Salonie Samochodowym w Genewie Toyota zaprezentuje swój najnowszy samochód koncepcyjny i-TRIL Concept. Pojazd posłuży do zademonstrowania ostatnich osiągnięć technologicznych marki, które jej zdaniem ...
Vectra, Astra okej. Mają dobre Fiatowskie diesle 1.9, Volvo też ma dobre diesle. BMW to 3.0D jest bardzo dobry ale jak coś padnie to naprawy będą droższe.
Jad jutro ogladac te 3 modele...moze cos kupie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
szukam dalej.... jutro jade ogladac [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] wyglada calkiem niezle chyba? i cos wiecej na temat tego ??? warto? na moje potrzeby? nie ukrywam ze mi sie podoba [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
szukam dalej... oj ciezko , ciezko cos ladnego ustrzelic. Trafilem na takie cudo [link do oferty na Olx wygasł] czy to sie sprawdzi jako rodzinny samochod, ktory bedzie malo jezdzil?... sam juz nie wiem
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.