Jaki samochod ocynk na lata i bez awaryjny?

27 Maj 2009, 12:08

Witam szukam jak wszyscy dobrego auta w ocynku tzn ja wiem ze wszystkie teraz maja ocynk ale jedne maja lepszy a drugi niestety słabszy nie wiem czym sie to rozni i oczywiscie w miare bezawaryjnego w cenie do 20 000 i tylko diesel niechce sie bawic w zakładanie gazu bo juz to przerabiałem kiedys i nie jestem za tym Zastanawiam sie nad toyota avensis gdzies z 2001 roku w dieselku albo jakiegos innego nieduzego japonczyka niemieckich tez nie wykluczam prosze macie jakies propozycje Pozdrawiam
vorester
Początkujący

27 Maj 2009, 12:22

vorester napisał(a):Witam szukam jak wszyscy dobrego auta w ocynku tzn ja wiem ze wszystkie teraz maja ocynk ale jedne maja lepszy a drugi niestety słabszy nie wiem czym sie to rozni i oczywiscie w miare bezawaryjnego w cenie do 20 000 i tylko diesel niechce sie bawic w zakładanie gazu bo juz to przerabiałem kiedys i nie jestem za tym Zastanawiam sie nad toyota avensis gdzies z 2001 roku w dieselku albo jakiegos innego nieduzego japonczyka niemieckich tez nie wykluczam prosze macie jakies propozycje Pozdrawiam
WITAJ ,JEŚLI SZUKASZ DIESELKA TO TYLKO MERC ALBO VW
MIMO ŻE NA PARKINGACH I KOMISACH GĘSTO TO W WIEKSZOŚCI TO SZROTY
BO NA DOBRYM AUCIE HANDLARZ NIE ZAROBI TYLKO STRACI
WIĘC UDAJ SIĘ DO NIEMIEC ,ALE TYLO ZE ZNAJOMYM POLECAM BAWARIE BO TAM JESZCZE COŚ BYWA ,A I WŁOŻ MIĘDZY BAJKI TO ŻE POLAKOWI UDA SIĘ KUPIĆ OD NIEMCAZ PODWÓRKA , TO ŚPIEWKA CWANIAKÓW ,NIEMIECCY HANDLARZE SĄ POROSTU NA MIEJSCU OD LAT I NIEPOZWOLĄ ŻEBY IM POLAK BABRAŁ W PIASKOWNICY.
SAM JEŻDZE DO BAWARII ALE NA GOTOWE ,KOLEŚ MI KUPUJE NA ZAMÓWIENIE
I O AUTKU WIEM WSZTSTKO /ALE CENA TO JAK WPOLSCE ALBO I WIĘCEJ
WIĘC JAK CHCESZ POCZEKAĆ I MASZ KASE TO PISZ NA [email widoczny po zalogowaniu] bez zaliczek
i kantów .ja zpod elbląga
max23
Początkujący

Miejscowość: elbląg

27 Maj 2009, 12:45

Caps Ci się zaciął?
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

27 Maj 2009, 14:24

Kubuch napisał(a):Caps Ci się zaciął?

Wiesz, jak ktoś sprzedaje szroty, to ma problem, żeby złapać frajera. A myśli, że jak zacznie pisać wielkimi literami, to coś sprzeda.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

27 Maj 2009, 14:35

max23 napisał(a):NA DOBRYM AUCIE HANDLARZ NIE ZAROBI TYLKO STRACI

(....)

WIĘC JAK CHCESZ POCZEKAĆ I MASZ KASE TO PISZ NA [email widoczny po zalogowaniu] bez zaliczek
i kantów .ja zpod elbląga

rozumiem że ty też sprzedajesz wtedy ze stratą?
andrewb25

27 Maj 2009, 14:46

Krzykacz do wycinki

Poza tym Avensis to dobry strzał.
Alternatywa to Octavia też ma dobre blachy.
Joter
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Opel Mokka crossover produkowany będzie w Europie
    W 2014 roku Opel rozpocznie produkcję crossovera Mokka w zakładzie w Saragossie (Hiszpania). Wysoki poziom globalnego popytu na kompaktowe SUV-y daje dodatkowe możliwości wykorzystania mocy zakładu. Opel Mokka będzie produkowany ...

27 Maj 2009, 15:19

A POCO PISAĆ MIKRODRUKIEM, BEZ KOKOSÓW NIEOZNACZA BEZ ZYSKU ,
A OCENIAĆ KOGOŚ NA PODSTAWIE PARU SŁÓW TO GŁUPOTA, CZY WIDIAŁEŚ CHOĆ JEDEN MÓJ SMOCHÓD/PEWNIE NIE WIĘC NIC NIEWIESZ I P...... GŁUPTY
A DO NIEMIEC TO SOBIE MOŻE JECHAĆ SAM LUB Z KIM CHCE,ALBO SZUKAĆ W POLSCE . AVENSIS TO DOBRY WYBÓR ,O BOŻE CO ZA SPECJALIŚCI
TAK A W POLSCE MAMY JRLANDIE /ALE TĄ Z 1890 ROKU/ BLE ... BLE
max23
Początkujący

27 Maj 2009, 15:25

ja juz kupilem pare aut od Niemca z podworka, wiec piszesz tu jakies brednie z tymi handlarzami
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

27 Maj 2009, 15:30

Pawlo napisał(a):ja juz kupilem pare aut od Niemca z podworka, wiec piszesz tu jakies brednie z tymi handlarzami

A TO MIAŁEŚ SZCZĘŚCIE /JEŚLI BYŁY SEHR GUT/ OCZYWIŚCIE ŻE CZASEM TO I SIĘ POLAKOWI UDA OD DZIADKA 30 ROCZNIK ALE IA MÓWIŁEM O WIĘKSZOŚCI PRZYPADKÓW/ WIĘC NIEMIEJ ŻALU- BO PONURAKÓ MAMY W POLSCE JUŻ ZADUŻO
POZDRAWIAM ......
max23
Początkujący

27 Maj 2009, 15:42

i tak uwazam, ze lepiej nawet troche przeplacic i kupic auto od Niemca
a do 20k to polecam a4 tdi 98r., ciezko jest trafic dobry egzemplarz, ale warto poszukac

toyota w tych pieniadzach bedzie miała lipne diesle
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

27 Maj 2009, 15:56

max23 napisał(a):O BOŻE CO ZA SPECJALIŚCI
TAK A W POLSCE MAMY JRLANDIE /ALE TĄ Z 1890 ROKU/ BLE ... BLE

ale super że ty tu jesteś i będziesz nasz wszystkich oświecał
naprawdę dziękuję ci że się tutaj zarejestrowałeś

A jak ci się w polsce nie podoba to co ty tu jeszcze robisz, wyjedź gdzieś może :twisted:
andrewb25

27 Maj 2009, 22:44

max23 napisał(a):BO NA DOBRYM AUCIE HANDLARZ NIE ZAROBI TYLKO STRACI

lol? Na dobrym aucie handlarz Ci jeszcze dopłaca i załatwia transport za free :) buah
Horny
Nowicjusz

Miejscowość: Ciechanów

28 Maj 2009, 08:16

Panowie koniec tej dyskusji bo ona nie ma sensu. Kolega zapytał jaki samochód do 20 tys w dieslu radzicie i na tym proszę się skupcie. Ja ze swojej strony polecam Skode Octavie 1.9 TDI naprawdę będziesz zadowolony :smile:
Sebastianos
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Auto: Peugeot 508 SW
Silnik: 1.6 THP
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2012