Który samochód wybrać?

27 Maj 2009, 20:06

Wybrałem kilka modeli: Toyota CELICA (V), Honda CRX, Mitsubishi ECLIPSE (I), Ford PROBE, Mazda MX3, Mazda MX6, Opel CALIBRA ewentualnie Volkswagen CORRADO. Zasugerujcie coś. Zależy mi na każdej opinii. Może jest jakieś fajniejsze autko o sportowym zacięciu w tej cenie (do 8500). Przede wszystkim zależy mi na bezawaryjności i funkcjonalności, wygląd nie ma znaczenia!! Z góry dzięki. :wink:
Saturday 20 June 2009 || Veltins Arena, Niemcy
Hayemaker
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

27 Maj 2009, 20:42

Hayemaker napisał(a):Wybrałem kilka modeli: Toyota CELICA (V), Honda CRX, Mitsubishi ECLIPSE (I), Ford PROBE, Mazda MX3, Mazda MX6, Opel CALIBRA ewentualnie Volkswagen CORRADO. Zasugerujcie coś. Zależy mi na każdej opinii. Może jest jakieś fajniejsze autko o sportowym zacięciu w tej cenie (do 8500). Przede wszystkim zależy mi na bezawaryjności i funkcjonalności, wygląd nie ma znaczenia!! Z góry dzięki. :wink:

witaj a ja polecam honde crx .może być też celica ,co do fordów to jedyny wart uwagi to mustang ,ale to już inna półka ,pozdrawiam
max23
Początkujący

Miejscowość: elbląg

27 Maj 2009, 20:57

Mazda MX 6 ale nie w tej cenie :mrgreen:
andrewb25

27 Maj 2009, 21:43

no własnie mazda MX6 tak samo jak Corrado jest ok tylko nie w tej cenie :grin: , najbardziej odpowiada mi chyba Celica z silnikiem 2.0 i 16V (156KM) i CRX ze 136 KM, Eclipse ma kiepską skrzynie biegów a Calibra to raczej jest dobra żeby sie tanio lansować w drodze do szkoły i z powrotem, ale dzieki za opinie bo ja na samochodach od strony mechanicznej nie za bardzo sie znam, POZDRO
Saturday 20 June 2009 || Veltins Arena, Niemcy
Hayemaker
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa