Jaki samochod pierwsze autko 6 tys

06 Lip 2014, 11:10

Siema. Mam zamiar kupic jakies autko do 6tys . Juz wypatrzylem sobie vectre b albo rover 45.Tutaj daje linki : [link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
Mam dylemat który tutaj wybrac ten rover naprawde ladny maja mocne silniki w 1.6 ma 10,3 do setki a vectra b w 2.0 ma 10.0 i mniejsze opłaty na silniku 1.6 .Co mozecie mi tutaj powiedziec o nich? Wyglad tez dla mnie jest ważny jak i stan techniczny. Vectra b srebrny ładny sedan tylko i wyłącznie w 2.0 bo 1.6 odpada za słąby.
adik6077
Nowicjusz

Auto: rover

06 Lip 2014, 22:04

Tą Vectre już ktoś kiedyś wrzucał tutaj na forum i to było z 2-3miesiące temu i jeszcze sie nie sprzedała?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Samochody koncepcyjne BMW Design
    Samochody koncepcyjne to doskonałe pole do popisu dla projektantów. Od elektrycznych układów napędowych, przez drzwi otwierane do góry, po nowatorskie materiały nadwozia – koncepty zawsze wybiegają ...