Ja jestem z trojaczkami czyli Fiatem Ducato, Citroenem Jumper i Peugeotem Boxerem. Robią dobre motory zwłaszcza fiat.
Wyglądem najnowsze modele mnie tak nie podniecają, bardziej mi się podoba VW Crafter - wielki muskularny przód.
Porządne opony to klucz do bezpiecznych wyjazdów W okresie świąteczno-noworocznym i ferii zimowych, gdy setki tysięcy z nas wyrusza na zasłużony wypoczynek, należy pamiętać o kluczowych kwestiach związanych z bezpieczeństwem na drodze. Według badań aż 70% Polaków ...
Porsche 918 Spyder hybrid - 2,6 sek., 887 KM Niemcy postanowili zaproponować światu jeden z najmocniejszych układów hybrydowych. W przypadku zaprezentowanego w 2010 roku na Salonie Samochodowym w Genewie i wprowadzonego do sprzedaży w 2013 roku modelu 918 Spyder, ...
Wszystko zależy co to autko ma przewozić. Jeśli ciężary to WV LT lub Sprinter. Mniejsze-WV T4 też są niezawodne jeśli są dobrze utrzymane. Odradzam Transita, chyba że na piknik z rodzinką za miasto
to też jest wyjście , ale nie szczerze w tych autach podoba mi sie tył a nie podoba przód. to są te samochody w których zdecydowanie wolałbym być pasażerem niż kierowca , a takich samochodow jest niewiele.
Nie no VW Crafter ma ducha auto w przeciwieństwie do innych auta VW zazwyczaj swą stylistyką ciesza oko od poczatku produkcji aż po długie lata po jej zakończeniu...
A jakbym miał się cofac daleko w przeszłość to Ford Transit w 88r lub 89r to było naprawdę coś..
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.