Jaki samochód polecacie chodzi o diesla ale moze być ostatecznie benzyna-gaz. Chodzi o w miare tani w utrzymaniu dobry lakier i elastyczny silnik. Cena do 7 tys. Mam na oku:
1. BMW e36 318 tds, 316is
2.Volkswagen Vento
3.Honda Accord 5
4.Audi 80 b4
5.Peugeot 406 HDI
Za 7 tysięcy to raczej peugeota 406 w hdi nie znajdziesz. Ale w benzynie jak najbardziej. Audi 80 trochę wiekowe ale jak trafisz zadbane to jeszcze długo pojeździsz. Co do bmw to ponoć tds nie są zbyt udane ale nie wiem ile w tym prawdy. Benzyna to już lepszy 1.8 niż 1.6 bo spalanie porównywalne a dynamiki więcej. Accord to fajne autko i dość bezawaryjne. U mnie w okolicy jeździło kiedyś vento ale trochę go ruda brała. Nie jestem jednak w stanie nic o tym aucie powiedzieć bo widziałem go tylko parę razy w życiu.
W sumie to chyba dobry pomysł,mało awaryjne,o Peugeocie 406 w tej cenie można raczej zapomniec o zadbanym modelu,a nie opłaca dopłacac Ci się do niego 2-3 tysięcy na naprawy. Z Audi nie będziesz miał tego problemu,to dobry wybór.
Volvo C40 Recharge Twin o mocy 408KM i 660Nm - weekendowy test Dzień dobry, Ostatnio miałem okazję testować nowe Volvo C40, które polską premierę miało kilkanaście dni temu. Samochód jak dla mnie trochę egzotyczny z racji napędu pozostawił po sobie całkiem ciekawe wrażenia. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.