witam zastanawiam sie nad kupnem dwoch samochodow pierwszy to volvo s40 1.9 td 90km a drugi to golf IV 1.9 td 90km lub 110 km prosilbym o wasze opinie np. spalanie wadliwosc itp. i ktory byscie wybrali pzdr i dzieki
Ostatnio edytowany przez zipek21, 23 Lis 2009, 17:50, edytowano w sumie 1 raz
Witam wszystkich i proszę o pomoc w wyborze samochodu. Mam do dyspozycji ok 14 tyś Mam zamiar kupić combi na gaz albo na olej napędowy. Zależy mi jedynie na klimie i elektrycznych szybach nie musi być żadnego komputera. Zastanawiam się nad Audi A4 96-97 rocznik a oplem vectrą choć nie wykluczam innych marek Zaznaczam że kompletnie się nie znam na samochodach. Jak kształtują się ceny części zamiennych do tych samochodów. Boję się że będą to skarbonki bez dna. LICZĘ NA POMOC I WYROZUMIAŁOŚĆ
Tankowanie elektryka vs samochodu spalinowego - porównanie kosztów Tankowanie elektryka czyli ładowanie go z dużą mocą na ładowarkach miejskich nie jest tanie nawet w abonamencie. Tu przykład dla samochodu który zużywa średnio 18kWh na 100km (nie jest to wcale jakieś duże zużycie ...
Opel to dziad GDYŻ PONIEWAŻ BO :
-tandetne materiały do wykonania wnętrz
-silniki to jakieś wynalazki z kosmosu tylko jedyne czego nie potrafią to pracować poprawnie
-budy próchnieją za szybko
- i najważniejsze.............. to opel
ceny przyzwoite, zwróć uwagę na przednie zawieszenie czy nic nie stuka, jeśli stuka to sporo urwiesz z ceny, no i oczywiście patrz żeby auto nie było malowane i na przebieg żeby był wspułmierny do wytarć na fotelach kierownicy i pedałach.
Dishman trochę wybiórczo czytasz bo przedtem podałem wystarczającą ilość powodów czemu ople to złomy więc czytaj całe posty. i nie twierdze że tylko VW są dobre ale to czołówka bez awaryjności, oszczędności i prostoty.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.