Już mniejsza z tymi 200km. Porostu szukam dobrej bazy na 1/4. Na turbo i kompresory nie jestem obrażony, po prostu jestem sceptycznie nastawiony do uturbiania silników seryjnych bez turbo a i kuć nie chce. Jeśli turbo/kompresor jest fabryczny to nie mam z tym problemu.
Autorze uśmiałem się te kunie ta ćwiartka...ja bym poszedł z kolegami na ćwiartkę bo tak fajnie gadasz... Weź nam cuś opowiedz o tych przyrostach kuniowych
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Tramwaj w ruchu drogowym Działania na rzecz poprawy komunikacji dotykają różnych środków transportu. W ostatnich latach do łask wraca transport tramwajowy. Przez wiele lat przesunięty na drugi plan, teraz jest mocno rozbudowywany. Tramwaj, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.