cześć
"Kupuje samochód" juz od 2/3 miesięcy i nie mogę sie zdecydowac
![Bardzo zły :evil:]()
, mam srednio na niego 15-18tyś zł.
Allegro[otomoto] przejzałem juz tyle razy, ze obrzydło mi sie juz to szukanie, na poczatku szukania byłem pewien ze kupie autko w tej cenie takie jakie chce, ale im dłuzej szukałem tym bardziej zaczeło mi sie wydawać ze wymazony samochód zaczyna sie od 20/23 tyś a samochody, które wykykałem przed tymi kilkoma miesiacami wydawają sie jakies "nie takie"
![Zszokowany :shock:]()
nie wiem czy to normalne czy coś ze mną raczej nie tak
Przejdę do sedna sprawy, oto samochody, które sa na moją kieszen i jako tako podobają mi się do czasu wymazonego vw polo z 2002r
![Szczęśliwy :D]()
[moze kiedyś]
chodzi mi o pomoc jaki najlepszy z jakim silnikiem, mieszkam sam, jezdzic w nim będą 2 osoby max. ja i lala, 70% miasto, ekonomiczny to wazne bo 150/200 km. dziennie[poniedziałek-piątek], 2 drzwiowy, bajery w stylu klima, szyberdach itp. sprawa drugorzedna, wazna ilosc koni bo nie chce zeby mnie CC czy SC brał na swiatłach.
to chyba tyle
Opel corsa C -co o nim, jaki silnik, najblizej chaty są 1.0 16v, ale to chyba cienias z takim silniczkiem?
VW lupo
![Uśmiechnięty :)]()
tez fajny, tylko jaki silnik, na oku mam 1.0 chyba 55 koni, troche słaby?
SEAT ibiza przejsciówka "lifting" z 2000r, jaki silnik 1,4 1,6 ?
peugeot 206- troche babski i pełno tego, ale nie mając zadnego to i 206 moze być, 1.4 1,6?
fiat punto II , mysle o nim tylko ze ta deska taka fiatoska, taka kicha
![Smutny :(]()
VW polo przejsciówka rocznik 99/01 o to jest to autko nad którym zastanawiam sie najdłuzej i najczesciej
![Śmiech :lol:]()
, tyl jak golf 4, srodek jak lupo
![Śmiech :lol:]()
, ale z boku stare polo
![Zmieszany :?]()
, no i mysle ze szybko straci na wartosci dzis jest za 18tyś ale juz po nim są 2 wersje nowszych polo, silnik 1.0 to porazka, mysle nad 1.4 chyba 60 koni co myslicie moze być?, nie jest to za mało w takim autku, dynamika jazdy i inne sprawy.
Za wszystkie błedy, sprzeczności i ortografie wielkie sorry
Będe wdzieczny za pomoc, tak w skrócie to najbardziej widze u siebie tą polówke, tylko ze z silnikiem co ma 75 koni, albo corse C 80 koni, tylko ze jedno i drugie jest do sprzedazy przewanie na drugim koncu polski a to bariera nie do przejscia
jeszcze raz dzienki za pomoc
acha nie piszcie ze honda civic, toyota yaris, clio itp. sa lepsze bo całkowicie mi sie juz pomiesza w głowie i zrobie jak kuzol doradził "kup golfa 3, pełno tego i będzie juz 8 przed blikiem"
pozdrawiam
mentor