Koniu w takim razie co Ty byś zaproponował w tym budżecie?Ktoś wspomniał o raportach niezawodności. Przejrzałem ten
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] i wynika z niego że Corolla powinna być najlepsza. Niestety nic w okolicy nie ma. Jedynie coś takiego znalazłem
[link do oferty na Olx wygasł] ale to już wycieczka 100km w jedną stronę.
W tym raporcie wysoko stoi Opel Meriva i Ford Fusion. Macie może jakieś doświadczenia z tymi samochodami? Warto się nimi interesować?
W czwartek pojadę na przejażdżkę po komisach i przyjrzę się bliżej tym modelom:
[link do Otomoto wygasł] tak jak już pisałem, poza budżetem, dowiem się ile udałoby się zejść z ceny, bo ta Asterka żonie najbardziej przypadła do gustu.
[link do Otomoto wygasł] przebieg wygląda na realny i przede wszystkich samochód krajowy, łatwiej znaleźć historię, I właściciel
[link do Otomoto wygasł] prawdopodobnie będę zmuszony od razu gazować, żeby koszty paliwa mnie nie zjadły.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] stoi na tym samym placu co mazda, wygląd zawsze mi się podobał, chociaż to wersja 2/3 drzwiowa i ten silnik..
![Smutny :(]()
zobaczyć zawsze można.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] dobrze wyposażona ale ‘damski’ kolor
![Kwaśna mina :/]()
no i sprowadzony ze Szwajcarii, a tam z tego co wiem samochody są droższe niż w Polsce.
Na co zwrócić uwagę przy oglądaniu tych samochodów? Zarówno chodzi mi o sam samochód jak i o papiery.Ogólnie od samego początku nie zastanawiałem się nad VAG’ami, bo takich samochodów jest mnóstwo na naszych ulicach. Audi A3 8L z silnikiem 1.6 po przeczytaniu waszych postów odrzucam, ale jeśli znajdzie się coś ciekawego z 1.8 lub 1.8T i najlepiej z gazem to na pewno zobaczę, bo to ładny samochód, ale jak już ktoś wspomniał – samochód wydany prawie 20 lat temu.
![Kwaśna mina :/]()
Toyota Avensis – na II to nie ten budżet, a I mimo iż polecana za swoją niezawodność to tak jak Audi A3 jest modelem prawie 20 letnim, z wyglądem adekwatnym do swojego wieku – przestarzałym.