Wydaje mi się, że lepszą opcją będzie kombi/hatchback niż sedan. Ode mnie:
Citroen C5 kombi (duże auto, bardzo dobre silniki benzynowe, ale umiarkowane osiągi, nie rdzewieje, nadaje się do LPG),
Mercedes S210 (ogromne auto z największym bagażnikiem, komfortowe, bardzo dobre skrzynie automatyczne, dobre silniki V6 i V8, nadaje się do LPG, niestety rdzewieje),
Vectra C kombi/hatchback (duże auto, dobre silniki benzynowe, chociaż osiągi przeciętne, współpracują z LPG)
Subaru Legacy kombi (duże auto, stały napęd na 4-koła, niestety odbija się to na spalaniu, nadaje się do LPG)
Mazda 6 kombi (optymalny silnik 2.0, dobre osiągi, bezawaryjne, ale dokucza korozja, nadaje się do LPG)
Ford Mondeo Mk3 kombi/hatchback (udane silniki benzynowe 1.8, 2.0, 2.5 - tylko ten ostatni do LPG, dobrze prowadzi się, duże auto, niestety rdzewieje)
Przykładowe egzemplarze w okolicach 20 tysięcy:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Lub jakiś minivan, ale mi się osobiście one nie podobają.