REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Twoje posty są dość... śmiesznepkc napisał(a):Śmieszna jest dyskusja z kimś, kto coś gdzieś widział i słyszał, ale nie sam tego nie sprawdził i wie najlepiej. Bo przecież znajomi mają...
dzida napisał(a):to akurat nie moje zdanie ale sam fakt posiadania samochodu nie czyni Cię ekspertem w jego zakresie czy tego chcesz czy nie, bo zawsze możesz kupić albo zajechanego albo zadbanego, bitego, oryginalnego, z Niemiec, z Polski, serwisowanego w ASO czy w szopie
Można co najwyżej opisać odczucia co do konkretnego egzemplarza ale co z tego jak inna osoba miała co innego? Na podstawie wielu egzemplarzy dopiero można wysnuć wnioski co do awaryjności albo ściślej trwałości w stosunku do kosztów, a nie na podstawie jednego czy dwóch aut
mike1735 napisał(a):[ Polecam więc poszerzanie horyzontów, zarówno jeśli chodzi o motoryzację jak i inne dziedziny życia, zwłaszcza umiejętność prowadzenia kulturalnej oraz rzeczowej debaty na szczeblu publicznym
pkc napisał(a):Tylko zwróć uwagę, że wy kierujecie się tylko i wyłącznie przypadkami innych osób i jesteście święcie przekonani, ze to wy macie rację.
pkc napisał(a): sam patent tego zawieszenia jest bardzo dobry, tyle, ze projektanci nie przewidzieli, że w przyszłości te auta będą trafiać masowo na Polskie dziury.
Za to wszyscy, którzy bronią VAG wmawiają innym, że ci nazywają ich fanatykamipkc napisał(a):Powiedz mi gdzie kogokolwiek obraziłem? W przeciwieństwie do niektórych, stałych forumowiczów, nie przypominam sobie, abym kogoś obraził. Swoją wypowiedź powinieneś kierować do kogoś innego, ale z wiadomych względów tego nie robisz. Rzeczowa debata nie kończy się na nazwaniu kogoś fanatykiem VAG'a i nie podając konkretnych argumentów na dany temat. Ja wszelkie posty staram się popierać konkretnymi argumentami, a przede wszystkim staram się mówię o tym co sam doświadczyłem i za co sam musiałem płacić.
Na tym forum, każdy, kto ośmieli się się bronić aut grupy VAG jest od razu traktowany jako fanatyk i nie ma racji, a z mojego punktu widzenia(i nie tylko pewnie), w wielu kwestiach opinie o tych autach są grubo przesadzone na forum