Witam! W vitarze kuzyna padł silnik. Ze względu na nieopłacalność naprawy chce nabyć nowy silnik i go zamontować. Chciałby żeby tym razem był to diesel. Słyszałem że montowano tam silnik 1.9 xud z citroena. Moje pytanie brzmi: Czy ten silnik podejdzie do vitary bez większych przeszkód. Jeżeli nie to podpowiedzcie jaki silnik byłby dobrą alternatywą dla tego diesla. Pozdrawiam!
Tego to nie wiem, ale wiedz jedno, ze zmieniajac z benzyny na diesla, musi rowniez skrzynie biegow wymienic. No i musi kupic silnik kompletny z calym osprzetem, rozrusznikiem, alternatorem, turbina i itp.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Skąd się biorą zniżki na OC? Skąd się biorą zniżki na OC? Zakres OC jest dokładnie taki sam w każdym towarzystwie ubezpieczeniowym. Nieco inne mogą być natomiast zniżki na OC przyznawane przez konkretnych ubezpieczycieli. Ci rządzą się swoimi prawami ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.