Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mateo199214 napisał(a):Btutus Śmieszku,jakbym Ci to wszystko powiedział to spędziłbym pół nocy ale:
Gałka Zmiany Biegów-20zł,
Filtr Kabinowy-45zł,
Odgrzybianie klimy 15zł,
Tarcze 250zł,
Zacisk lewy-100zł,
uszczelka klawiatury silnika 100zł,
opony wielosezonowe-880zł,
Wycieraczki 45zł,
Zbieżność 70zł,
Wyważanie starych kół x4-40zł, powtarzane 3 razy.
pochłaniacz wilgoci 40zł,
pompka spryswkiwacza 30zł,
szlifowanie tarcz 80zł,
To tak tylko z grubsza.dotyczy to też wiadomo wyposażenia wewnętrznego ale jednak.
Nie śmiej się,bo mnie to wkurza a nie masz podstaw żeby się śmiać.
BrutusM napisał(a):Gdzie jest wymiana oleju w silniku
dzida napisał(a):Podsumowując - nie pokazuj, że nie stać Cię na namiastkę BMW tylko sprzedaj lub pakuj konkretną kasiorę w dobre podzespoły i serwis!
Gosucherry napisał(a):Dlaczego odradzane są używki z zamontowanym już gazem ?
mateo199214 napisał(a):są odradzane dlatego że jak kogoś stać na takie auto to stać go też na podstawową rzecz jaką jest paliwo.
tomek70 napisał(a):Słucham? Jak kogoś stać na auto na 12 tysięcy to stać go żeby jeździł bez gazu?
Krzychu napisał(a):No nie każdy lubi LPG ale większość i tak go montuje nawet do BMW i nie ma co stereotypami żyć że gaz do zapalniczek bo sam za jakiś tam czas mam zamiar kupić własne auto i to będzie LPG (albo założone już albo przeze mnie), bo tym sposobem jeździ się taniej a być może sporo będę musiał jeździć.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW