WItam! Chcę kupić Opla Vectre w gazie Jaki silnik polecalibyście do tego auta, aby chodziło dobrze na gazie. Słyszałem, że niby 1,8 125km jest dobry. Jakie są wasze sugestie?
Jak marysia woli i jest mądrzejsza... Przerabiałem kiedyś ten temat i kupiliśmy auto z założonym gazem. Od początku do końca zawsze był problem z instalacja założoną przez druciarza...dodatkowo juz 3letnią z niskiej półeczki.
Fakt wyrwiesz okazje z młodą instalacja fachowo założoną to pojezdzisz, ale gdzie znajdziesz taka okazje? Nawet starszy samochód - zadbany nie zajeżdżony jest wart zainstalowania w nim LPG. Koszt się zwróci po ok roku.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
MINI E (od 2008) - samochód elektryczny BMW Group po raz pierwszy zaprezentowała MINI E w 2008 roku, wprowadzając flotę ponad 600 zasilanych wyłącznie elektrycznie pojazdów do codziennego, prywatnego użytku. Zapoczątkowano szeroko zakrojony projekt pilotażowy, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.