Jakiego smartfona możecie mi polecić? Kończy mi się abo i pora zdecydować się na coś nowego. Zastanawiałem się nad Motorolą X, LG G2 oraz Nokią Lumią 1020 (chociaż w tym ostatnim przypadku mam awersję do MS Windows Phone. Porównywałem sobie także te dwa modele http://comperio.co/pl/telefony/sony-xpe ... n7100.html czyli Xperia z Ultra i Galaxy Note II. Xperia podoba mi się bo ma duży wyświetlacz ale sporo też kosztuje ;(
Z najnowszych telefonów najlepsze wrazenie na mnie zrobił zdecydowanie LG G2, sprzęt niemal doskonały. Wyświetlacz świetny, bateria mega wydajna, a zdjęcia z OIS wychodzą naprawdę świetnie!. CZytając opinie w internecie to trudno spotkac negatywne opinie na temat tego telefonu.
[D] Croma II 1,9 / Accord VII 2,2 / 6 I 2,0 / Passat B6 2,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - kombi segmentu D - silnik diesla o mocy ok. 140KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2005 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Fiat Croma II 1,9 Multijet - 150KM - Honda ...
MORPHOZ - dane techniczne samochodu koncepcyjnego Samochód koncepcyjny Renault MORPHOZ z nadwoziem o długości 4,40 lub 4,80 m (w zależności od wersji) przy szerokości 2 m i wysokości 1,55 m to crossover z napiętymi i zmysłowymi liniami nadwozia. Jego stylistyka łączy ...
Jestem fanką Xperii Z oraz Z1 oraz Samsunga SIII. Choć w obu przypadkach poprzestałabym na tych wersjach ponieważ te następnie niewiele się od nich różnią a są sporo droższe.
Jestem fanką Xperii Z oraz Z1 oraz Samsunga SIII. Choć w obu przypadkach poprzestałabym na tych wersjach ponieważ te następnie niewiele się od nich różni
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.