Jaki sprzęt wybrać? max 250zł

20 Gru 2012, 18:40

Witam wszystkich bardzo serdecznie powiem tak jestem zielony w temacie radioodtwarzaczy ,subwooferów,głośników itp. lecz chciał bym niedużym kosztem wyposażyć mój samochód w taki sprzęt a mianowicie interesuje mnie radio w cenie max 250zł widziałem dosyć ciekawe modele typu PIONEER DEH-1420UB i wiele innych lecz kompletnie się na tym nie znam a chciał bym w przyszłości zamontować lepsze głośniki i może jakiś subwoofer i tu rodzi się moje pytanie czy to całe wyjście RCA pre-out pozwala zamontować subwoofer bez konieczności montażu wzmacniacza ? i czy to 4x 50W jest wystarczające nie oczekuję od tego sprzętu Bóg wie jakiego efektu ale chciał bym żeby to wszystko w miarę fajnie grało proszę o doradzenie mi jakie sensowne radio w tej cenie mogę dostać ,jakiś nieduży subwoofer ponieważ to corsa c nie wiem od ilu się ceny w miarę dobrych zaczynają ale taki dosyć tani a głośniczki to już we własnym zakresie kupie z góry bardzo dziękuję za pomoc :) :roll:
bigger
Obserwowany

Auto: opel corsa

27 Sty 2013, 17:56

Powiem szczerze,że dla mnie moc 4x50 byłaby zbyt słaba,jednak jeżeli nie oczekujesz cudów i masz ograniczony budżet to chyba póki co takie rozwiązanie musi tutaj wystarczyć. Poza tym model PIONEER DEH-1420UB zbiera całkiem pozytywne opinie,sama firma także solidna,więc warto się nad nim zastanowić.
Basston
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 05 1999
Auto: Aveo
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna