Radio do 300zł

23 Sie 2012, 12:14

Prosiłbym Was o paradę, kupiłem Mondeo lecz nie ma w nim radia więc koniecznie trzeba jakies kupic :D
Jakie wybrać? Znalazłem kilka lecz się na tym nie znam...
[link do oferty na Allegro wygasł]
Wszystkie te radia mają to czego oczekuje, CD/MP3, AUX i fajnie ze jest USB
Mogłbym Was prosić o jakies porady?
W moich żyłach płynie benzyna a zamiast serca pracuje turbina
Marcin0116
Początkujący

Miejscowość: WLS
Prawo jazdy: 19 12 2011
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Audi A4 B5, Ford Mondeo MKIII
Silnik: 1.9TDI, 2.0 TDDI
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

13 Wrz 2012, 08:28

Myślę,że tutaj masz naprawdę szeroki wybór. Do 300zł znajdzie się już fajne radio które spełni Twoje wymagania. Podaje swoją propozycję [link do oferty wygasł]
Avde
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 05 1998
Auto: Ford

06 Paź 2012, 12:42

Bardzo fajne są ogólnie radyjka JVC, porządna firma. Mam jedno już od wielu wielu lat i nie było problemów. Tak do 300 zł to możesz kupić sobie [link do oferty wygasł], ma wybrane przez Ciebie funkcje i jest solidne. Możesz przeczytać tam jakąś fajną opinię i pomyśleć o tym radiu.
Gnom
Obserwowany

Auto: VW GOLF 4

16 Lis 2012, 01:17

a jakieś jeszcze propozycje oprócz tego JVC które jest dość fajne? :oops: sony czy pioneer z tego typu odtwarzaczy?
ziben91
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 08 2012
Przebieg/rok: 9tys. km
Auto: Hultaj Scoupe
Silnik: 1.5it
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Rok produkcji: 1993

21 Gru 2012, 13:17

J poleciłbym pioneer-a ... Ale modeli jest masa - zobacz sobie na okazje.info , wrzuć pioneer deh w wyszukiwarkę i będziesz miał listę fajnych radyjek. Zostanie ci tylko wybrać z najfajniejszymi funkcjami :)
alfarthur
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Prawo jazdy: 06 05 2009
Przebieg/rok: 35tys. km
Auto: golf II
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 1985

21 Gru 2012, 16:44

a co powiecie na uzywanego Sonego Xploda...model CDX-7705f? mam mozliwosc kupna za 120zł z papierami nowa kieszenia i akcesoriami do teego :) z tym ze niema wogole usb...ale wejscie pod i poda czy smartfona posiada :D
ziben91
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 08 2012
Przebieg/rok: 9tys. km
Auto: Hultaj Scoupe
Silnik: 1.5it
Typ: Sport/Coupe
Rok produkcji: 1993
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota FT-1 - koncepcyjne dwudrzwiowe coupe klasy GT
    Podobno Akio Toyoda, prezydent Toyoty i entuzjasta sportowych samochodów, po raz pierwszy zetknął się z FT-1, kiedy projektanci z amerykańskiego studia Toyoty Calty Design posadzili go do gry Gran Turismo. Toyoda był ...
    BMW Night Vision - dynamiczne oświetlenie punktowe
    BMW Night Vision, system wspomagania kierowcy z programu BMW ConnectedDrive znacząco przyczynia się do zmniejszenia ryzyka wypadku w czasie jazdy po zmroku. Dzięki dynamicznemu oświetleniu punktowemu (BMW Dynamic Light Spot), ...

27 Sty 2013, 17:54

Odradzam używki,ponieważ często kupujemy kota w worku i nie wiadomo czego się spodziewać- co nowe to nowe i taka jest prawda. Warto szukać też w dobrych i godnych zaufania sklepach internetowych,gdzie masz szeroki wybór,oraz atrakcyjne ceny z okazji styczniowych promocji.
Basston
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 05 1999
Auto: Aveo
Silnik: 1.4