Jaki środek do mycia auta polecacie?

21 Paź 2019, 14:05

Witam,
Chciałbym zapytać czy są jakieś eko środki do czyszczenia auta? Jednak te wszystkie środki nie wpływają dobrze na glebę. Może orientujecie się czy jakieś środki przyjazne dla środowiska istnieją?
kacper87
Nowicjusz

21 Paź 2019, 14:20

Większość preparatów markowych jest przyjazna środowisku. Używałem różnych gleba ma się dobrze,trawa też i woda w ziemi po przebadaniu.
Stanko87
Nowicjusz

21 Paź 2019, 14:36

Obecnie większość środków tego typu musi być biodegradowalnych w mniejszym lub większym stopniu. Dodatkowo muszą być bezpieczne dla lakieru i innych elementów które będziemy czyścić.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

15 Kwi 2021, 09:50

Witam!
Polecam sklep CarStyling. Produkty od nich są najwyższej jakości i świetnie działają.
Normalnie wydaje mi się, że samochód jest młodszy o 5 lat. :)
IgiKu
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Alkohol przyczyną 25% ofiar na drogach
    Około 25% wszystkich ofiar śmiertelnych wypadków drogowych w Unii Europejskiej ma związek ze spożyciem alkoholu − wynika ze statystyk przedstawionych w raporcie Europejskiego Obserwatorium Bezpieczeństwa Ruchu ...