Jaki tester,diagnoskop kupi do auto komisu

18 Mar 2018, 21:54

Witam,

Panowie mam nadzieje ze własnie znalazłem ciekawe forum bo widze ze jest tu wszytko na temat motoryzacji.
Przedstawię się w odpowiednim dziale za chwile ale narazie czas mnie goni i wyskakuje z prośbą.
Prowadzę auto komis auta sprowadzam z Niemiec Holandii i Belgii najczęściej i czasami trzeba naprawić jakąś pierdółkę, zdiagnozować gdzie leży problem, skasować błędy itp.
Do tego potrzebuje jakiś tester diagnostyczny czy coś podobnego problem polega na tym ze chciałbym bardziej uniwersalny sprzęt aby jednym urządzeniem zdiagnozować wszystkie auta. Najczęściej są to auta opel, peugeot, VW, nissan,fiat, bmw,mercedes, skoda no praktycznie wszystkie popularne marki. Auta od 2000 r w górę.
Budżet powiedzmy do 2 tyś zł kupie coś z aktualizacjami dożywotnimi?

Proszę o pomoc
Daniel
wisnia0709
Obserwowany

Prawo jazdy: 08 09 2008
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: zawsze bmw
Silnik: niskoprężny
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

18 Mar 2018, 21:56

Najlepiej chciałbym coś w formie tabletu jeśli zmieszczę się cenowo.
wisnia0709
Obserwowany

Prawo jazdy: 08 09 2008
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: zawsze bmw
Silnik: niskoprężny
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

20 Mar 2018, 09:26

Zerknij na ofertę Auto Partner, widziałem, że mają takie testery w ofercie a jak masz działalność to jakieś zniżki będą.
RomekT
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Tychy
Prawo jazdy: 14 05 2004
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Hyundai
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    BMW Night Vision - dynamiczne oświetlenie punktowe
    BMW Night Vision, system wspomagania kierowcy z programu BMW ConnectedDrive znacząco przyczynia się do zmniejszenia ryzyka wypadku w czasie jazdy po zmroku. Dzięki dynamicznemu oświetleniu punktowemu (BMW Dynamic Light Spot), ...