Jaki tester diagnostyczny?

17 Lut 2020, 21:16

Witam chce kupic tester diagnostyczny i zastanawiam sie nad
AUTEL MD808 PRO i ANCEL X6 który jest lepszy?
który lepiej sie łączy z autami, który obsluguje wiecej aut i funkcji
albo jakieś inne propozycje
dziękuje za odpowiedz
Shadow123
Nowicjusz

25 Lut 2020, 11:46

Myślę że ten pierwszy będzie lepszy. On ma też wsparcie na terenie Polski jak byś miła jakieś problemy. Ten drugi ma podobne funkcje ale już takiego wsparcia nie masz i ta nazwa jest trochę wątpliwa ANCEL jak by coś próbowali zrobić pod AUTEL :)

Jaki masz budżet?
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

02 Lip 2022, 11:07

Uwaga nie kupujcie urządzeń firmy ANCEL jet to wyrzucenie pieniędzy, po 18 miesiącach wygasa wsparcie aktualizacji, jeśli napiszecie do producenta to was oleje i powie trzeba kupić następny sprzęt obecnie używam XTOOL i AUTEL żadnych problemów nie mają w Autelu nawet jeśli zgubi się kartę to wszystko jest do odtworzenia , anie jak w przypadku dziadostwa ANCEL nie polecam tej firmy nikomu.
NetComWolski
Obserwowany

03 Lip 2024, 05:34

Uwaga nie kupujcie urządzeń firmy ANCEL jet to wyrzucenie pieniędzy, po 18 miesiącach wygasa wsparcie aktualizacji, jeśli napiszecie do producenta to was oleje i powie trzeba kupić następny sprzęt obecnie używam XTOOL i AUTEL żadnych problemów nie mają w Autelu nawet jeśli zgubi się kartę to wszystko jest do odtworzenia , anie jak w przypadku dziadostwa ANCEL nie polecam tej firmy nikomu.
geometry dash

Dziękuję za przydatne rady. Na tę kwestię zwrócę uwagę przy wyborze zakupu sprzętu ANCEL.
sandalslose
Obserwowany

04 Lip 2024, 16:47

Czy to ma być takie testowania amatorskie dla swoich potrzeb czy zarobkowe jako mechanik .? Do testowania amatorskiego dla samego siebie wystarczy ci zwykły Interfejs Diagnostyczny ELM327 iCar2 Vgate i darmowa aplikacja. Mam taki i sprawuje się znakomicie. Pokazuje to co najistotniejsze w sposób jasny i czytelny.Dodatkowo współpracuje z innymi darmowymi aplikacjami.
Acer66
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 11
Miejscowość: Przemyśl
Prawo jazdy: 12 06 1979
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mitsubishi ASX , Toyota Cross
Silnik: 1,6 MIVEC 4A92-117KM
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna