Jaki to może buć samochód ..?

19 Sie 2010, 12:45

Witam
Mam takie pytanie.. ostatnio ktoś podjechał pod moja działkę białym samochodem wysiadł z niego i ukradł z ogródka psa... I tutaj pytanie co to mógł być za samochód szkic tak mniej więcej w paincie
http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-08/2c2382b0.jpg
Mógł być to woldzwagen gdyż ujrzałem na tym samochodzie w rogu po lewej naklejkę http://www.autotronika.cba.pl/vw-logo.png. Samochód był raczej stary w sensie że stary model, jeśli ktoś mógł by pomoc.. nie robił bym poszukiwań gdyby nie to że pies kosztował 700zł..
matmka
Nowicjusz

Miejscowość: Przybyszew

19 Sie 2010, 16:36

Spam.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

19 Sie 2010, 21:07

Ty jesteś śmieciu SPAM albo nie.. twoje konto to j e d e n w i e l k i SPAM w internecie.. jak nie wiesz do czego jest offtopic, to w na niego nie klikaj..
matmka
Nowicjusz

19 Sie 2010, 21:13

matmka napisał(a):Ty jesteś śmieciu SPAM albo nie.. twoje konto to j e d e n w i e l k i SPAM w internecie.. jak nie wiesz do czego jest offtopic, to w na niego nie klikaj..

I co tak podskakujesz ?? A śmiecie jesteś ty :!: :!: Ty chyba masz coś z głową bo kto mądry daje jakieś g...o narysowane paincie I pytasz się co to za samochód a co ty myślisz że my to są jacyś jasnowidze ??
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

19 Sie 2010, 21:29

samurajsj700 napisał(a):
matmka napisał(a):Ty jesteś śmieciu SPAM albo nie.. twoje konto to j e d e n w i e l k i SPAM w internecie.. jak nie wiesz do czego jest offtopic, to w na niego nie klikaj..

I co tak podskakujesz ?? A śmiecie jesteś ty :!: :!: Ty chyba masz coś z głową bo kto mądry daje jakieś g...o narysowane paincie I pytasz się co to za samochód a co ty myślisz że my to są jacyś jasnowidze ??

Haaaaa ale teraz jakąś odpowiedz to dostałem po sekundzie, po napisaniu takego tekstu.. ale otrzymanie jakiej kolwiek propozycji co to może być za samochód to nii h*** nie idze wycisnąć czy też propozycji do mnie bym bardziej opisał ten samochód...
matmka
Nowicjusz

19 Sie 2010, 21:38

matmka napisał(a):Haaaaa ale teraz jakąś odpowiedz to dostałem po sekundzie, po napisaniu takego tekstu.. ale otrzymanie jakiej kolwiek propozycji co to może być za samochód to nii h*** nie idze wycisnąć czy też propozycji do mnie bym bardziej opisał ten samochód...

O czy tym piszesz ?? Do przedszkola literek eis uczyć a nie składać jakiś bez sensownych zdań :lol: :lol:

Drugi PIOTRAUTO :mrgreen:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

19 Sie 2010, 21:53

A co nie umiesz czytać czy Ci się nie chce......
matmka
Nowicjusz

19 Sie 2010, 22:07

matmka napisał(a):A co nie umiesz czytać czy Ci się nie chce......

Umie tylko że ty tak na pisałeś nie idzie zrozumieć , jak cofnięty w rozwoju :mrgreen:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

19 Sie 2010, 22:08

K**wa odezwał sie mądry :roll: skąd my mamy wiedzieć co to może być za samochód,takich jeżdzi miliony po naszych drogach,jeśli na innych forach wiedzą co to może być to po co tu przyszłeś??Wogóle to zobacz w internecie jak sie pisze Volkswagen.Ale wróce do tematu,skąd wiesz że to mógłbyć VW??Po tej naklejce??Przecież na każdym aucie taka może być.Mi osobiście żadne auto w ten deseń nie przychodzi do głowy :neutral:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

19 Sie 2010, 22:19

Ja najpierw powiem tak,sorry że to powiem bo zaraz zostane zjechany jak barol,zrób jakiś dokładniejszy rysunek bo taki to każde dziecko w paincie potrafi zrobić,bo ja niewiem gdzie są szyby w tym aucie i maska to chyba gdzieś w połowie czołowej szyby sie kończy :roll: a tak na wiaseń mówiąc to Ci pomożemy ale musisz bardziej ogarnąć słownictwo bo zaraz pewnie powiesz że tutaj nikt Ci doradzić nie umie i wszyscy to cwaniaki.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Rok produkcji: 2003

19 Sie 2010, 22:23

Ja najpierw powiem tak,sorry że to powiem bo zaraz zostane zjechany jak barol,zrób jakiś dokładniejszy rysunek bo taki to każde dziecko w paincie potrafi zrobić,bo ja niewiem gdzie są szyby w tym aucie i maska to chyba gdzieś w połowie czołowej szyby sie kończy :roll: a tak na wiaseń mówiąc to Ci pomożemy ale musisz bardziej ogarnąć słownictwo bo zaraz pewnie powiesz że tutaj nikt Ci doradzić nie umie i wszyscy to cwaniaki.

Dokładnie o to chodzi :wink:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

20 Sie 2010, 19:10

matmka napisał(a):Ty jesteś śmieciu SPAM
matmka napisał(a):to nii h***

matmka napisał(a):jak nie wiesz do czego jest offtopic, to w na niego nie klikaj..

Ja chyba naprawdę nie wiem do czego jest offtopic. Myślałem, że do zabawy a okazuje się że do rzucania błotem i obrażania innych :roll:
nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem... ;)
BRODATY
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Muhlhausen ;)
Auto: Nissan Terrano II
Silnik: 2.4 KA24E 124KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Rok produkcji: 1995

20 Sie 2010, 19:19

Dajcie spokój, rysunek tak zrobiony że pasuje do niego kilkaset samochodów. Pięć kresek na krzyż, dwa koła i mamy poznać co to jest? To nie jest forum wróżek. A skoro kogoś na wstępie okładasz błotem to myślisz że w kimś wywoła to chęć pomocy Tobie? Daruj...
Polecam też zapoznać się z czymś a'la piszę poprawnie po polsku następnie wykonać jakiś konkretniejszy rysunek niż pięć kresek na krzyż, przypomnieć sobie jakieś szczególne, charakterystyczne znaki, elementy nadwozia a wówczas wrócić z KULTURALNYM zachowaniem na forum.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Typ: Van

20 Sie 2010, 19:30

Popieram.
nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem... ;)
BRODATY
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Muhlhausen ;)
Auto: Nissan Terrano II
Silnik: 2.4 KA24E 124KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Rok produkcji: 1995

20 Sie 2010, 19:34

Też sie przyłączam.
Barol
Awatar użytkownika