Nie ma listwy wtryskowej więc jak kolega silvo44 stwierdził jest to 2 generacja, a powiem szczerze że maja mama ma takiego lanosa z takim gazem i często są z nim problemy:/.
Mowa o takiej instalacji w starszym wypracowanym 16to zaworowym silniku w 8 zaworowych silnikach te instalacje chodzą bardzo dobrze , nie jest to dobre rozwiązanie dla 16tek, ja też miałem omege 2.0 16v na takiej instalacji ale po kilku wystrzałach zmieniłem na sekwencje.
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Która skrzynia automatyczna jest/była najmniej awaryjna? Klienci często pytają nas, która skrzynia automatyczna jest najmniej awaryjna. Jako specjaliści zajmujący się regeneracją przekładni automatycznych, zdecydowanie polecilibyśmy konstrukcje inżynierów Mercedesa ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.