Jaki wideorejestrator do 500zł - następca G1WH

21 Mar 2017, 19:47

Witam, panowie poszukuję dla siebie wideorejestratora, poprzednio miałem G1WH. Moje wymagania jakie powinien mieć nowy nabytek:

- bardzo dobra jakość obrazu w dzień i w nocy
- przycisk do utrwalenia zapisu, ten taki czerwony, nie wiem jak się to fachowo nazywa
- akceptowalna jakość nagrywanego dźwięku
- stabilna przyssawka i uchwyt mocujący
- nie chcę żadnych systemów niby ułatwiających jazdę tak jak w Xiaomi

Mój poprzedni G1WH pod koniec żywota miał problem z nagrzaną szybą, wtedy źle nagrywał i miał problemy z działaniem w upały, dobrze by było jakby ten nowy nie miał takich problemów...
FFDP
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 06 1983
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: nie mam

22 Mar 2017, 18:37

Myślałeś nad MIO C330? Fajna mała kamerka i całkiem dobrze nagrywa. Mogła by godnie zastąpić G1WH.

FFDP napisał(a):przycisk do utrwalenia zapisu, ten taki czerwony, nie wiem jak się to fachowo nazywa
Jak z przyciskiem to MIO MiVue 608 Full HD sprawdzi się.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Niebezpieczny wschód słońca
    Nisko położone słońce w okresie jesiennym może oślepiać kierowców i powodować niebezpieczne sytuacje na drodze. Szczególnie niebezpieczne jest pierwsze 15-45 minut po wschodzie słońca. Ryzyko oślepienia wzrasta ...