Witam mam takiego Leona, narobiło mi się troszkę odprysków na masce i chciałbym to zabezpieczyć woskiem.
Nie mam pojęcia jaki wosk będzie dobry do takiego lakieru. I czy np. taki wosk (czerwony) [link do oferty na Allegro wygasł] firmy sonax będzie pasował do koloru mojego auta (kolor bordowy).
Poradnik podróżnika. Jak spakować wszystko, co potrzebne? Każdy, kto podróżował samochodem, chociaż raz spotkał się z problemem pakowania i przewożenia większego bagażu. Samochody typu SUV oraz auta terenowe niejako z automatu oferują większe możliwości transportowe, ale ...
Wyjazd na święta lub sylwestra samochodem Jeśli planujesz wyjazd na święta Boże Narodzenia lub sylwestra samochodem, warto starannie zaplanować podróż. Najlepiej zacząć od zatankowania auta i uzupełnienia płynu do spryskiwaczy przynajmniej dzień wcześniej. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.