Witam forumowiczow
Ostatniego czasu zakupilem golfa z '92 i musze rozwiazac kilka problemow dotyczacych jego stanu. Nie wiem, o co chodzi, ale kazdy klucz pasuje do mojego zamka, mozna otwierac wszystkim, byle by bylo plaskie i miescilo sie w dziurke od klucza.
Tutaj moje pytanie, czy wystarczy zakupic taka oto klamke i problem z glowy? [link do oferty na Allegro wygasł]
te golfy wszystkie chyba tak mają ja mialem kiedyś golfa 2-ke (znaczy mój ojciec) to jak auto się odpalilo to szło wyjąć kluczyk z stacyjki nie gaszac silnika
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
Nie wydaje mi się to wszystko takie piękne, jeśli w samochodzie ma się immobiliser. Chyba, że będziesz odpalał z innego kluczyka co wydaje się nieco śmieszne.
edit;
ok, nie wiedziałem, mój błąd
Ostatnio edytowany przez grovestr, 27 Kwi 2011, 16:18, edytowano w sumie 1 raz
Volkswagen Touareg I Touareg to duży SUV klasy średniej-wyższej, bezpośredni konkurent m.in. Mercedesa ML i Toyoty Land Cruiser. Konstruktorzy z Wolfsburga postawili na luksus i to, co teoretycznie w terenówce powinno być najważniejsze, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.