Jakią terenówke kupic ??

17 Wrz 2009, 21:02

pocieszny napisał(a):choroba większość fajnych babek jest zajęta :mrgreen: :mrgreen:

napisała przecież, że tylko na papierze :mrgreen:
pocieszny napisał(a):tematemi wal ;) jak nie będziemy wiedzieć to przynajmniej pokasztanimy nie na temat :mrgreen: :mrgreen: :wink:

dokładnie. i pytaj już teraz bo jakoś mało ruchu w tym naszym dziale jest :mrgreen:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

17 Wrz 2009, 21:03

PENTAN1, a tak w ogóle to jak długo rozglądasz się za autem :?: Pamiętaj, nic nie na "wariata". Ja ponad pół roku śledziłam oferty, aż znalazłam, chyba, prawdziwą okazję.
Jolinka
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

17 Wrz 2009, 21:07

Jolinka napisał(a):PENTAN1, a tak w ogóle to jak długo rozglądasz się za autem :?: Pamiętaj, nic nie na "wariata". Ja ponad pół roku śledziłam oferty, aż znalazłam, chyba, prawdziwą okazję.

kupując mój ostatni samochód kupiłem go w 30 minut ;) tyle zabrało mi sprzedanie biletu do Polski :mrgreen: powrót moim złomkiem do domu to jedna z najfajniejszych wycieczek jaki miałem :mrgreen:
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

17 Wrz 2009, 23:41

Karson napisał(a):
pocieszny napisał(a):choroba większość fajnych babek jest zajęta :mrgreen: :mrgreen:

napisała przecież, że tylko na papierze :mrgreen:

no to panowie atakujcie, na co czekacie? :lol:

ja cały czas szukałem patrola a w jeden dzień jak znalazłem toyotę to ją kupiłem, więc z kupowaniem to tak jest, że można cały czas szukać czegoś tam, a w koncu i tak kupuje się coś innego :lol:
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

19 Wrz 2009, 00:33

Ja szukam auta ale tak nie nachalnie od 2 miesięcy może, jeszcze nie zdycydowałem sie co do marki ale z jeepa i amerykanów rezygnuję. Podobają mi sie też takie:

HONDA CR-V
[link do oferty na Allegro wygasł]

TOYOTA RAV4

Nissan Terrano

Co uważacie o takich modelach ?
pentan1
Nowicjusz

Miejscowość: ełk

19 Wrz 2009, 01:03

o terrano II pisałem zylion razy więc poszukaj na forum, pisałem o tym także w dziala jakie auto kupić tam też looknij :mrgreen: W kilku słowach to terrano jest z tej ekipy najbardziej terenowy, reszta to pojazdy rekreacyjne, poczytaj o terrano jak Ci sie spodoba to kupuj, jak nie to mamy już jednego z głowy i zostaną tylko dwaj kandydaci. :mrgreen:
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

28 Wrz 2009, 09:19

witam was po dłuższej przerwie,Penton tak czytam i nie wiem czy kupiłeś ?czy nie, ale ja też miałem taki problem i zakupiłem hyundaia terracana 2.9 crdi,też tu pisałem co wezyrro i karrson mi pomagali.Kupiłem i twarz mi sie śmieje fajne auto duże w skórach jak chcesz,jak masz pytania o to auto to pytaj,hej
bluss1
Nowicjusz

Miejscowość: WARMIńSKO-MAZURSKIE