REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
wiesz jak ładnie i z głową zrobiony będzie 126p to sportowy też będzie i podejrzewam że bardziej niż cordobabarol91 napisał(a):Jak dla mnie Cordoba Coupe to taki niby sportowy wozek jest.
Witam, mam zamiar kupić sobie jakieś auto tak aby zmiescic sie w 10.000zł . Chciałbym aby te autko było choc troche sportowe, głownie chodzi mi o wygląd choć silnik też jest ważny, Czekam na jakieś ciekawe propozycje
a mi chodzi głownie o wygląd auta a osiagi to mogą być przecietne a co do spalania to prywatnej stacji paliw nie posiadam a autem zamirzam jezdzic a nie oglądać bo pali tyle że wypłata na paliwo idzie
Loczek napisał(a):Mało tego. Pytasz o Fiata, który ma pojemność dwa litry, a co za tym idzie, żłopie troszkę tego paliwa.
Loczek napisał(a): Auto sportowe, jak sama nazwa wskazuje, służy do szybkiej i dynamicznej jazdy. Jak chcesz oszczędzać, to po co Ci sportowe?
qki007 napisał(a):Więc co sie drzesz i rzucasz że sportowe musi palić niewiadomo ile?! MUSI... ale gość chce A'la sportowe! Żeby ładnie wyglądało, "sportowo" a paliło przyzwoicie mało...
barol91 napisał(a):Wersja 20VT
olsens2 napisał(a):tylko chciałbym żeby palił tak przyzwoicie
Loczek napisał(a):I twierdzisz, że Alfa Romego GTV będzie palić mało?