Jakie ala' sportowe auto do 10 tysiecy??

06 Gru 2009, 23:48

orintować sie który lepirj mi leży bede dopiero za tydzien, bo w tygodniu to praca a ten weekend cały zawalony miałem

[ Dodano: Pon Gru 07, 2009 20:01 ]
jutro bede mial okazje obejrzec i przetestować Fiata Coupe :)
olsens2
Nowicjusz

Miejscowość: z okolic Szczecina

17 Gru 2010, 19:18

Przejedz sie za zachodnia granice.Focus 1.8/2.0 Bravo 1.8GT,HGT nie musisz szukac daleko i jest w czym przebierac.Polegam Fiatka kiedys mialem 1.8 GT i jak na autko za tak male pieniadze zwawo ciekal a i czesci do fiatow w polsce tanie :wink:
24HLucas
Nowicjusz

Miejscowość: Moers

17 Gru 2010, 20:44

Autor tematu już napewno znalazł auto.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

02 Gru 2012, 18:04

Ja Ci polecam Opla Tigre - ja mam te auto. Zobacz sobie w moim podpisie oraz galeri fotki - mysle, ze wyglada najlepiej sposrod wszelkich propozycji, ktore tu padly. Jak zadbasz o te auto - dobre alu, sportowe zawieszenie itd, to bedzie sie prezentowalo bardzo dobrze. Auto raczej bezawaryjne - jade gdzie chce i nigdy sie nie przejmuje, zbiera sie bardzo fajnie (1.6) przy tej niskiej masie ma optymalna moc - jestem z niego niesamowicie zadowolony, to byl moj najlepszy wybor (a wtedy mialem dylemat - hyundai coupe, meganka, probe, puma itd) ten jest najlepszy. I oczywiscie jest mit, ze straszniee rdzewieje - nie potwierdzam. Na pewno bite rdzewieja, ale moj raczej sie trzyma - raz na jakis czas odprysk (2w ciagu roku, usuniete) wiec nie powiedzialbym, zeby jakos specjalnie gnil - garazowany, nie jezdzi w zime.
...
numberOne
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Olsztyn
Prawo jazdy: 10 03 2011
Przebieg/rok: 32tys. km
Auto: mam
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna