Jakie alufelgi do corsy C 200 rok?

12 Cze 2007, 21:36

Witam Wszystkich

Proszę doradźcie mi jake alufelgi kupić do Corsy C? Silnik 1.0 Ecotec. Kolor nadwozia:czerwony. Obecne opony mam 155/80 R13. Powiedzcie jakie ja mam rozstawy śrub, jakie felgi kupic i jakie opony dokladnie? prosze piszcie pelne parametry. linki milo widziane.

dziekuje i pozdrawiam
darek.j
Nowicjusz

13 Cze 2007, 00:42

Hm... Kolego, rozmiary masz opisane dokładnie w dziale ROZMIARY KÓŁ który znajdziesz na górze strony.... A poza tym to Corsa z silnikiem 1.0 to straszny muł... i nie to żeby pociągowy, tylko ciężko się to buja... Tak więc nie polecałbym szerokich alusów... Bo będzie jeszcze większy muł... Poza tym nie dawaj ich na niskim profilu, bo sobie poniszczysz po pierwszej przejażdżce...
DFireCrow

13 Cze 2007, 15:03

O Chłopie Corsa 1.0 :)Prawda strasznie muli ale cóż twój wybór :)Fire Crow tu wszystko Ci powiedział ja się przychylam do jego wypowiedzi :)Jeżeli mieszkasz w Polsce to nie montuj alusów za dużych bo cie będzie zadek bolał po przejażdzcce takim autkiem po polskich drogaCH :p
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

13 Cze 2007, 17:03

[link do oferty na Allegro wygasł] to masz jakieś aluski do tej twojej corsy, co prawda z fiesty i numer większe ale powinny pasować :):):) PoZdRaWiAm.... A pro po to sam nie umiesz??
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

11 Sty 2010, 16:15

Do Twojego autka będą pasowały te:http://sklep.variant.pl/?c=mdSklep-cmPokaz-666000#20638-2000
Ostatnio edytowany przez ogr22, 13 Sty 2010, 00:19, edytowano w sumie 1 raz
ogr22
Nowicjusz

Miejscowość: KR

11 Sty 2010, 17:22

Erm... kolego ogr22... czytaj daty.... to jest temat sprzed 3 lat.... Po co go poruszasz??
DFireCrow

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpieczniej bez śmieci na drodze
    Na drodze można spotkać różne przedmioty i przeszkody - od rozlanego oleju, kawałków opon, kołpaków, przez puszki, plastikowe torby, aż po szkło czy nawet meble. Takie niemiłe niespodzianki mogą spowodować ...
    Toyota AYGO 2018 po modernizacji
    Nowe AYGO zachowuje rozpoznawalny znak X z przodu, który teraz stanowi mocną, trójwymiarową strukturę. Nowy projekt przodu auta otrzymał przeprojektowane przednie reflektory w stylu Keen Look ze zintegrowanymi ...