REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Dishman napisał(a):Z tą ropą za niską cenę to radzę Ci uważać. Jeżeli chcesz sobie na takiej śmigać to chyba lepiej postawić na silnik TDI i Ibizę. To nie jest aż tak wrażliwy silnik jak np. Forda. Na na ruskiej ropie to się sypią też silniki w ciężarowych Mercedesach.
gimmesomo napisał(a): w Polsce nie, u niemca raczej da rade.
stasiowski121 napisał(a):gimmesomo napisał(a): w Polsce nie, u niemca raczej da rade.
Ta a później kolejny doświadczony znawca motoryzacji będzie mówił " Forda nie kupuj bo Ford g**no wort a fiat jego brat"
Kupić jak najtaniej a tym samym wpakować się w jakiego gruchota to nie problem tylko czemu później przez swój nieudolny zakup trzeba psuć opinię dobremu autu...
gimmesomo napisał(a):Co to za forum ? wymadrzac sie w ten sposob to moge i ja. Nie mowilem o najnizszej cenie, chodzi o srednia - proste i logiczne. Mam osobe ktora mi sprowadzi auto i nie robi na mnie zadnych przekretow ani nie zdziera z portfela, nie wcisnie rupiecia - zaufana osoba w rodzinie - juz o tym pisalem, a powtarzac trzeba dla co poniektorych. Trzy auta sprowadzone swietnie sie sprawuja, pelne wyposazenie a cena DUZO nizsza niz Polsce. Widze ze sam sprowadzasz handlujesz itp. jezeli sie w ten sposob wypowiadasz, musisz byc naprawde poinformowany o cenach. Poza tym nie uważam sie za doswiadczonego, dlatego zwrocilem sie do ludzi na tym forum odnosnie wyboru auta BO CENY WIEM JAKIE SA I NA CO MNIE STAC. Widocznie trzeba zmienic forum..