Jakie autko dla energicznej kobietki ?

02 Lis 2007, 09:37

chyba zostanę przy Toyocie. Sporo dobrych opinii słyszałam o tej marce. Teraz tylko potrzeba mi odrobiny szczęścia przy zakupie :wink:
Kala
Nowicjusz

02 Lis 2007, 09:58

ja bym Ci poradził nie liczyć na szczęście przy zakupie tylko zagadać z kimś kto sie zna np z zaprzyjaznionym mechanikiem i wziąść go ze sobą zeby obejrzał autko i ocenił jego stan,czy nie jest bity,jak jezdzi i czy wart jest swojej ceny
chicken19
Zaawansowany

02 Lis 2007, 12:17

ha ha ha chyba sie zakręciłam :D nie no jasne, dobry mechanik u boku to podstawa :wink:
Kala
Nowicjusz

02 Lis 2007, 15:04

hehe dokładnie ;] opinia specjalisty to jest połowa sukcesu ;]
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

06 Lis 2007, 11:42

Przyszedł mi do głowy jeszcze jeden pomysł...a co myślicie o VW Polo z 1999 -2000r ? Jakieś opinie na jego temat? Może na początek przygody z autem by wystarczył?
Kala
Nowicjusz

06 Lis 2007, 12:59

Też dobry pomysł, w końcu to VW ale nie ma się spodziewać po osiągach. Na zakupy będzie dobry choć bagażnik nie największy. Ale samochód na pewno wart zainteresowania. a Co myślisz o BMW 640i ?? To by było super auto dla Energicznej Kobietki :D
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak wybrać akumulator dla samochodu?
    Nic nie trwa wiecznie, zwłaszcza żywot akumulatora samochodowego. Jego zużywanie się w wyniku eksploatacji to naturalny proces. Przychodzi moment, kiedy trzeba dokonać wyboru i wymienić bezużyteczny akumulator na nowy. Na ...
    QG0 - okres obsługi (standardowy okres obsługi)
    Przegląd ten dokładnie to QG0 (bez systemu przedłużonego czasu między przeglądami). Co 15 000 km należy wykonać serwis olejowy. Po upływie roku należy wykonać przegląd roczny, przy czym przegląd roczny zawsze zawiera serwis ...

06 Lis 2007, 14:19

:roll: hmm, no może kiedyś, a na razie takie troszkę mniejsze i bardziej popularne :wink: Niedawno dostałam stałą prace, nie ma co szaleć, popracuję trochę to sie zmieni autko na większe :D
Kala
Nowicjusz

06 Lis 2007, 15:53

Ja osobiście poleciłbym Toyote Yaris. To jest autko mało awaryjnie, ekonomiczne i w przestronne. A silniczek ma swoje zalety ;] wiec można pręznie jeździć po mieście.

a jeśli nie Toyota to polecam ... LANOSA :D kupić go można poniżej 10 tyś zł.
Bagażnik duży(chowam sie w nim i mam dużo jeszcze miejsca) nawet wygodny, ale lepiej poszukać silnika 100 KM albo 115 KM. Poniżej można poczuć ze nie ma siły. a Prawadzi sie bardzo płynnie i łatwo. Na upartego nawet na 2 kółeczkach poleci :D
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

07 Lis 2007, 16:20

Puchacz chyba upadając na bok :lol:
Polówka raczej gorsza od Yariski jest ale Warte zaufania auto :)
V6 rox
Death Angel
Początkujący

07 Lis 2007, 16:37

Polecam Toyotę Yaris, dobre autko dla kobiety.
Typowie miejskie auto, male wszędzie zaparkujesz i oszczędne.
Polecam
===RAVER===
Raver
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olsztyn

07 Lis 2007, 16:50

Death Angel napisał(a):Puchacz chyba upadając na bok :lol:
Polówka raczej gorsza od Yariski jest ale Warte zaufania auto :)

hehe nie do końca :D raz tak jechałem, uciekając na bok przed samochodem przedemną, ostro dałem w prawo i przez chwile jechałem na 2 kolach :D przechylenie nie było duże wiec nie poleciałem na bok. Ale to zabawnie nie wyglądało.

a Polo napewno jest Gorsze od Yaris.
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

07 Lis 2007, 18:04

Musialo to ciekawie wyglądać...:)

Taki przechył auta i jazda na dwóch kolach to nie codzienny widok :D
===RAVER===
Raver
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olsztyn

08 Lis 2007, 08:25

Toyota faktycznie mi sie spodobała ale troszkę kosztuje :( chyba muszę pojeździć po rodzinie to może się dorzucą :D W niedzielę wyruszam na wycieczkę po giełdzie i komisach :wink:
Kala
Nowicjusz

08 Lis 2007, 08:31

:shock: kala: komisy to sobie może odpuść, chyba, że taki przy salonie dealerskim... VW Polo jest bardzo dobrą alternatywą. :wink:
fordon

08 Lis 2007, 09:36

To gdzie najlepiej szukać używanego auta? :( giełdy samochodowe? ogłoszenia w gazetach? a dlaczego komisy odpadają? :roll:
Kala
Nowicjusz