Jakie autko dla energicznej kobietki ?

08 Lis 2007, 14:18

:roll: kala: w komisach stoją niekiedy dobrze naprawione, aczkolwiek z różnych powodów "niesprzedawalne". Ogłoszenia w gazetach - już lepiej; oprócz "zawodowców", są też sprzedający autentycznie prywatne osoby i to rokuje dobrze choćby legalność auta. Allegro daje możliwość bardzo wstępnej selekcji; na fotkach autko wygląda cacy, a gdy dojedziesz obejrzeć - ręce opadają, przerabiałem...Na pewno wskazany jest absolutny spokój podczas oglądania. Z mojej wiedzy niezłym terenem jest Gniezno, Jarocin - duża koncentracja marek, roczników, modeli... :wink: W Poznaniu jest ulica Obornicka - wylot na Oborniki właśnie - nazywana niekiedy Samochodową ze względu na koncentrację większości salonów i marek; każdy ma sprzedaż odkupionych od klienta aut używanych z trzymiesięczną gwarancją, po ich przeglądzie i to jest chyba najbardziej bezpieczna forma zakupu "używańca". :wink:
fordon

16 Lis 2007, 13:44

A może :

Fiat Bravo:
[link do Gratka wygasł]

Peugeot 206:
[link do Gratka wygasł]
[link do Gratka wygasł]

Opel Astra:
[link do Gratka wygasł]

Opel Vectra:
[link do Gratka wygasł]

Toyota Corolla:
[link do Gratka wygasł]

Opel Corsa 2003r.:
[link do Gratka wygasł]

Myślę, że pomogłem. Pozdrawiam.
Reptile
Nowicjusz

Miejscowość: Września

19 Lut 2008, 21:57

Energiczna kobietka, energiczny samochód, czyli może to być japońskie auto. Np Mazda 121 z silnikiem 1.3 16V, dobre osiągi, 160 nie musi prosić, a z innych samochodów to Fiat 126p, będzie musiała energicznie walić w niego młotkiem i przecinakiem.
Jest ryzyko, jest zabawa...
Smakoszek
Aktywny

Miejscowość: WPN

22 Lut 2008, 18:55

Energiczna .... :lol: polecił bym Opla Tigre ...
sirf3ar
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Nie mam

22 Lut 2008, 19:25

A ja proponuję Renóweczkę którą sam sprzedaję :-)

To link do ogłoszenia:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Dla kobiety auto idealne :-)
Golf IV GTI 1.8 TURBO
Nissan Terrano II 2.7 TDI
BMW 328
Bolo1989
Aktywny

Miejscowość: Mazowieckie

24 Lut 2008, 19:38

o dziewczyno ci chłopacy sie znają na zeczy doradzaja same najlepsze auta a z wlasnego doswiadczenia polo czy toyotka suuper ja bym wybieral cos z tego malo awaryjne auta i do tego oszczedne. aha i mechanik przy zakupie to podstawa powaznie zebys bubla nie kupila pozdrawiam
kamil3475
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Trójwymiarowa konfiguracja samochodu
    Audi to pierwszy na świecie producent samochodów używający trójwymiarowych wizualizacji w konfiguratorze produktowym. Zamiast statycznych obrazów jakie znamy z przeszłości, klient może teraz w czasie ...