Dzieki wielkie za odpowiedzi
Co do typow ktore podaliscie to myslalem ze moze ktos wyskoczy z moimi dosc mysle popularnymi ale no nikt narazie nie wspomniał
I chciałbym z gory zapytac co o nich myslicie
)
a wiec:
Passat B5 po lifcie albo B6 ( tylko do tej B6 bym musial podniesc lekko poprzeczke finnansowa do ok 30 tys)
Audi A6 (C5) ( badz C6 pierwszy rzut tylko ze ok 30 tys i lekko w gore sobie krzycza)
Co do A4 tez rozwazałem tylko nie wiem co lepiej czy a4 czy a6 jak juz.
Co mnie zainteresoało to Saab, Opel .
Skoda, Citroen,Mazda No i czywiscie Jaguarki hee ( za wysoka półka i wgl garażu nie mam hee), odpadaja ze wzgledów wizaulnych , no mojej zonce sie nie podobaja
Co do Fiata too bardzo fajne autko , i ładne , wypasone ale tez odpada ale milo bylo zobaczyc;)
Mowicie ze Opla Vectra nie da sie zajechac? No napewno bedzie ten samochod narazony na zajechanie bo troche klocków bedzie mial do przejechania ( co 2 msc do Danii w ciagu roku ,nie lliczac dojazdow do pracy )
Saab Tez ładne autko i dosyc wypasone , i slyszalem ze tez swoje wytrzyma .
No ale chciałbym teraz uslyszec wypowiedzi co do moich typow + Opel ,Saab i A4 Co Wygrywa według was .?
Poprezczke podnniose do ok 30 tys zeby Audi A6(C6) i Passsat (B6)miały tez cos do wypowiedzenia
No mysle ze najbardziej mi chodzi o ta wytrzymałosc , spalanie , wygode pozniej jakies dodatki
pozdr