Witam! Na samochod mam przenaczone max. 13tys zl. Od tygodnia przeszukuje rozne oferty, w roznych cenach. Auto bd mi sluzyc do jazdy na naprawde dlugich trasach (Polska - Holandia). Lubie samochody ze sportowym zacieciem, choc nie koniecznie takie ono musi byc.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Samochody różnych klas, bo no nie wiem czego dokładnie szukasz.
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Nie wchodź na czerwonym świetle! Pośpiech, nieuwaga, nieprawidłowa ocena odległości od nadjeżdżającego pojazdu czy zwykła brawura – to wszystko mogą być powody wejścia pieszego na jezdnię przy czerwonym świetle. W takich okolicznościach w zeszłym roku ...
Tez o niej myslalem, bo jest o wiele ladniejsza ale boje sie tych cen. Takie samo autko, ten sam rok, silnik o tej samej mocy a roznica pomiedzy nibi 10tys zl.... Ktos mi to wyjasni???
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.