Witam! Na samochod mam przenaczone max. 13tys zl. Od tygodnia przeszukuje rozne oferty, w roznych cenach. Auto bd mi sluzyc do jazdy na naprawde dlugich trasach (Polska - Holandia). Lubie samochody ze sportowym zacieciem, choc nie koniecznie takie ono musi byc.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Samochody różnych klas, bo no nie wiem czego dokładnie szukasz.
Oldsmobile F32 - historia zabytkowego samochodu Oldsmobile F32 to samochód osobowy produkowany przez amerykańską markę Oldsmobile w latach 1932-1933. Był to luksusowy model samochodu klasy średniej, który cieszył się popularnością ze względu na swoje wyposażenie, ...
Jak (NIE) wjechać w dziurę? - porady W okresie przedwiośnia topniejący śnieg odsłania ubytki w nawierzchni. Dziury najlepiej omijać, ale nie zawsze można zrobić to w bezpieczny sposób. Kierowca ma jednak szansę zmniejszyć ryzyko uszkodzenia samochodu ...
Tez o niej myslalem, bo jest o wiele ladniejsza ale boje sie tych cen. Takie samo autko, ten sam rok, silnik o tej samej mocy a roznica pomiedzy nibi 10tys zl.... Ktos mi to wyjasni???
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.