Jakie autko nadaję się dla studenta ? - Potrzebna rada.

11 Lip 2009, 19:47

xXmichasXx napisał(a):a jak by się miało spoalanie w takiej Omedze ? ;>

Spalanie na gazie nie jest takie duże

sibi26 napisał(a):entualnei coś małego to Tico nawet bez gazu tani w eksploatacji :D

Ok tylko że w razie jakiejkolwiek stłuczki szanse na przeżycie są równe z tymi co w maluchu
i jeszcze ta rdza
szybki200
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z daleka

11 Lip 2009, 20:01

no dokladnie Tico to porazka
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

12 Lip 2009, 11:40

Ja mam małe sprawne, tanie CC. Wszędzie nim dojadę, spala mało w miarę;-) .. łatwo się parkuje, części nie są bajecznie drogie . Możesz już kupić od 2 tys. Polecam!
Pozdrawiam wesoło i z wdziękiem;-)
alixia
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wielkopolska
Prawo jazdy: 01 01 1990
Auto: Toyota Yaris
Silnik: 1,0

13 Lip 2009, 22:46

to ja jeszcze bym chciał zapytać co sądzicie o Fiacie Uno ? Przykładowo taki włoskiej prod. z początku lat 90tych ? :D

i Fordzie Mondeo ? Na pewno dużo wygodniejszy będzie Ford, ale tańszy w eksploatacji Fiat.. czy zna ktoś +/- tych samochodów.. ? ;-)
xXmichasXx
Nowicjusz

Miejscowość: Podkarpacie.

14 Lip 2009, 09:00

- większosci Uno jest niestety ruda ale jesli trafisz na zadbany i zakonserwowany egzemplarz to nie powinno byc problemow,u mnie w rodzinie bylo Uno i wlasnie zaczela go brac ruda pomalu wiec po paru tygodniach od tego auto poszlo do komisu,sam osobiscie zastanawiam sie czy jak tylko bede mial troche kaski odlozone to nie kupic jakiegos Una
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najnowsze BMW serii 7
    BMW serii 7 - luksus na miarę przyszłości. Ten najnowocześniejszy w historii bawarskiego koncernu model będzie można zobaczyć już 24 listopada 2015 r. na targach Fleet Market w Centrum EXPO XXI w Warszawie. BMW serii 7 – ...