REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Mam fabryczną z roku 99.vrs2010 napisał(a):Czy chodzi Ci poprostu ,że masz jeszcze fabryczną która była w tym aucie ?
Powtarzam... Te auta mają po pół miliona lub więcej, nie piszę o stanie licznika więc siłą rzeczy w końcu pompa padnie.. Zresztą regeneracja to 500-700zł, dla porównania pompa w 2.0 DTI od Opla to 2000zł (koszt regeneracji)vrs2010 napisał(a):Ja tam słyszałem dużo złego o pompach Lucasa i sam przerabiałem ten temat. Wymiana korektora kąta wtrysku,uszczelnianie itd.. Tak samo w w202 2.2d narzekają na pompe Lucasa, w V40 1.9TD.
Zresztą o czym my mówimy po wpisaniu w Google czy na forum Forda/Mercedesa magicznego zdania "Pompa wtryskowa Lucas " możemy sobie poczytać o tym "micie" awaryjnych pomp Lucasa.
Oczywiście że się pojawi, jak milion innych problemów ale to dotyczy każdego auta.vrs2010 napisał(a):Co do przebiegów 500tyś ja nigdzie nie napisałem przy jakich przebiegach pojawia się problem tylko poprostu ,że pojawia się lub może się pojawić.
Pobądź trochę na forum albo idź do moich postów i się edukuj bo zarzucasz mi coś czego nigdy nie napisałem.vrs2010 napisał(a):Według Ciebie to każde auto i każdy silnik jest bezawaryjny.