pytanie tylko, jak z bezpieczeństwem jadących w bagażniku w disco - wg mnie porażka
do wyboru jest również toyota prado (przynajmniej teoretycznie), LR defender i oczywiście UAZ
wg mnie jeżeli to ma to być auto do normalnego użytku czyli nie żadna przeprawówka i wyprawówka to coś z IFSem bym brał, bo co to za przyjemność siedzieć na zydlu
Bezpieczny wyjazd z małym dzieckiem Lipiec i sierpień to okres nasilenia wypadków drogowych z udziałem dzieci, które najczęściej uczestniczą w tych zdarzeniach jako pasażerowie samochodów, a więc wskutek błędów dorosłych. Za kierownicą ...
Czarny czy biały? odpowiednie kolory ubioru dla motocyklistów Część zdarzeń drogowych i wypadków z udziałem motocyklistów jest związana z trudnością w zauważeniu przez kierowców tych uczestników ruchu na drodze. Kluczowa jest oczywiście wielkość motocykla, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.