Jakie auto 4x4, tak aby łatwo sie parkowało

08 Lut 2010, 12:41

Witam

Chcę kupić auto do 50000. Potrzebuję, aby miało stały napęd 4x4 oraz było w miarę wysoko zawieszone. Często jeżdżę po drogach wiejskich, i w taką pogodę jak teraz jest tam bardzo ciężko. Ponieważ jeżdżę dużo po mieście chcę aby dało się nim w miarę łatwo manewrować. Bardzo bym chciał aby auto było konfortowe, nie chcę sportowego, i wielofunkcyjną kierownicę. Zastanawiam się nad Jeep Grand Cherokee, jednak jego rozmiary nie są odpowiednie do miasta. Możecie zaproponować coś jeszcze?

Pozdr
Adam
adam222
Nowicjusz

08 Lut 2010, 13:23

gabaryty to jedno ale one nie przeszkadzają tak bardzo :wink: nie przeszkadza Ci krewężnik więc nie jest źle :mrgreen: co prawda czasem trzeba dłużej szukać miejsca do parkowania ale nigdy nie miałem problemu większego niż parkowanie golfa :wink:
co do twoich wymagań rozważ Toyote jakąkolwiek za 50 można bardzo ładną LC 90/100 wyrwać a too już bardzo komfortowe autko,
ja bym osobiście szukał 80 z KZT1 ale mam inne wymagania i dla mnie 2 sztywne mosty i niezajebliwy silnik, to podstawa samochodu terenowego :wink:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

08 Lut 2010, 19:31

A może Fiat Panda w wersji 4x4? :twisted:
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

08 Lut 2010, 21:48

Dishman napisał(a):A może Fiat Panda w wersji 4x4? :twisted:
stare panndy (te kwadraciaki) zajebiaszcze auta :twisted:
co do parkowania jak nie podejcie ci rzeczywiście duże auto to zostaje jeszcze krótka Grand Vitara za tą kase będzie prawie nowa :wink:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Obowiązkowe systemy ratujące życie w nowych samochodach
    Komisja Europejska opowiedziała się za wprowadzeniem obowiązku wyposażenia wszystkich nowych modeli samochodów w systemy bezpieczeństwa ratujące życie. Takie wyposażenie ma być obowiązkowe w każdym nowym samochodzie ...
    UAZ Hunter
    Rosyjska terenowa legenda pojawiła się w 1972 roku i szybko zyskała uznanie służb mundurowych. Mówi się, że od tego czasu samochód ten uczestniczył w prawie każdym konflikcie zbrojnym. Obecnie w ofercie znajduje ...