Auto sportowe do 50 tysięcy?

07 Lut 2010, 22:39

Cześć, słuchajcie jestem młodym chłopakiem i chciałbym kupić dla siebie jakiś samochód do 50tysięcy złotych. Narazie bardzo w oko wpadła mi Toyota Auris 2,2 D-Cat 177KM i ku takim samochodom chcę się kierować.

Moje kryteria wyboru:

- maksymalnie dwu/trzy letni
- jak najmniejszy przebieg
- bezwypadkowy
- diesel
- duża ilość kucy pod maską
- ilość drzwi bez znaczenia
- bogate wyposażenie (byle nie skóra bo nie lubie się ślizgać w fotelu)
- mały spadek wartości
- bezawaryjność oraz dobre opinie użytkowników.

Jakie auto wybralibyście dla mnie?

Pozdrawiam i liczę na Wasze porady.
Bartek
Ostatnio edytowany przez bart901, 08 Lut 2010, 19:24, edytowano w sumie 1 raz
bart901
Nowicjusz

Miejscowość: Bieszczady

08 Lut 2010, 18:55

Witaj. Toyota Auris ma zdrowy wygląd i jest bezpiecznym autem. Ale moim zdaniem nawet jak byś tam, pod maskę znaczy sie,całą stadnine zapędził to ona na"pościgowca" sie nie nadaje.Nawet skrzynia biegów nie działa precyzyjnie.pozdro
mimi
milutki5
Aktywny

Miejscowość: małopolska

08 Lut 2010, 19:04

może kolego zianteresuje cię [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] astra 1.6 turbo 180KM (dość szybkie auto i spalanie nie powinno być bardzo duże)
luck112
Początkujący

Miejscowość: Wręczyca Wielka
Prawo jazdy: 10 02 2013
Auto: Renault Scenic III

08 Lut 2010, 19:25

Myślicie, że Auris nie będzie dobrym wyborem dla mnie? Dzięki za propozycję Astry no jest fajna nie powiem, ale czekam na Wasze dalsze propozycje.

Pomóżcie!!
bart901
Nowicjusz

Miejscowość: Bieszczady

08 Lut 2010, 19:44

luck112 napisał(a):może kolego zianteresuje cię taka astra 1.6 turbo 180KM (dość szybkie auto i spalanie nie powinno być bardzo duże)

Astra fajna.Ale nie żartuj z tym spalaniem,jak by chciał gostek małe to by sobie lupo kupil.p
mimi
milutki5
Aktywny

Miejscowość: małopolska
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Audi Urban Concept Spyder - samochód studyjny
    Samochód studyjny Audi Urban Concept Spyder, gwiazda Międzynarodowej Wystawy Motoryzacyjnej w 2011 r. we Frankfurcie, stanowi konkretną propozycję dla mobilności jutra. W swoich założeniach przeznaczony jest dla nowoczesnego ...