REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
galakty napisał(a):Nie wyskoczy z tym porównaniem, bo wolnossące 2.0 ma mniejsze cyferki w testach Zresztą jeśli chodzi o elastyczność to też jest lepsze. To można do jakiegoś 1.6 o podobnej mocy porównać, a nie do 2x większego silnika.
szybki napisał(a):Ale tak na poważnie to jak fajnie można sprzedać gó-no za pomocą tabelek. W sumie w/g nich r3t jest super praktycznie w każdym aucie w każdych warunkach. Vmax ok, niut w piku ok., Moc normalna, spalanie ok.
Kao napisał(a):To czemu by kosiarki nie podkręcić do takiej prędkości przecież komfort tem sam.
ja nie mówię o tabelkach tylko namacalnym teście, bo na co dzień mamy w robocię Aronę z 1,0 TSI i Fabięszybki napisał(a):Ale tak na poważnie to jak fajnie można sprzedać gó-no za pomocą tabelek.
może tarcze zwichrowane albo koła źle wyważone? bo ja czegoś takiego nie odczułem, to bardiej ta Vectra wibrujegalakty napisał(a):myślałem że ma poduszki pod silnikiem zerwane, ale to nowe auto... Mój 15 letni diesel powoduje mniejsze wibracje
Edquar napisał(a):może tarcze zwichrowane albo koła źle wyważone? bo ja czegoś takiego nie odczułem, to bardiej ta Vectra wibruje
Kao napisał(a):Nie no takie 3 cyl w mieście jeszcze zaskakująco fajnie sobie radzą ale do prędkości 80-90km/h później cieniutko pierdzi.
wręcz przeciwnie.Edquar napisał(a):Tak czy inaczej widzisz sam że na trasie też
Edquar napisał(a):No tak zgadza się wiem że na tym forum jest podział - "mądrzy i mądrzejsi"
Edquar napisał(a): porównanie trochę bezsensu bo w pubie płacisz 15 zł za piwo, które w Biedronce kosztuje 4 zł tak to wygląda
galakty napisał(a):Tak wciska tego 1.0 turbo, a w profilu 2.5T. To mnie rozwala jeszcze bardziej.