witam mam dylemat ponieważ nie wiem jakie sobie auto kupić
mam 6 tyś zł i zastanawiałem sie tez nad Volkswagen Polo 2 z silnikiem 1.3 co o tym aucie sądzicie??
Ja polecam ten samochód osobom, które szukają niedrogiego, niezawodnego i w miare ekonomicznego autka. ogólnie auto wypada całkiem korzystnie jak na pierwszy samochód dla młodego kierowcy. jeśli ktoś jednak chce się przesiąść z BMW do polo-może się nieco rozczarować w swojej klasie jednak jest to jeden z lepszych, o ile nie najlepszy samochód.
Jak powstają aluminiowe felgi? Koła należą do najbardziej obciążonych i nieustannie narażonych na uszkodzenia, a zarazem najważniejszych dla bezpieczeństwa elementów samochodu. Poniżej wyjasniamy, jak powstają lekkie i niezwykle wytrzymałe, aluminiowe ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.