Cześć wszystkim
Jaki samochód polecilibyście dla kobiety do 14000zł? Najlepiej diesel
Co powiecie o polo III po liftingu? Golf IV (niestety wchodzą w gre stare roczniki)? Ford focus? Opel corsa C?
Chodzi o to żeby auto w miało w miare dobre spalanie, dobrą miało blachę i silnik. Dobrze by było jakby była klima
Pozdrawiam
volksvagen Polo może być. Poszukaj jeszcze może fiata pandy w dieselku. Zastanawia mnie, dlaczego diesel? Czy owa kobieta będzie śmigać po trasach? Jeśli tylko po mieście, może lepiej kupić benzynę.
Zdecydowanie CORSA C. Bardzo fajne i wdzięczne autko, mieliśmy taką kiedyś w domu i wszyscy z niej byli zadowoleni. W Golfa bym się nie pchał... Za dużo szrotu już przywieziono. A jeżeli chodzi o POLO III to kolega go ma od pół roku i strasznie go chwali. Ja na twoim miejscu bym się porozglądał za jednym z tych dwóch autek.
Chyba najlepszym wyborem byłby Opel Corsa C,o dobrego focusa w dieslu lub Golfa IV w podanym przedziale cenowym można zapomnieć. Polo to też dobry typ,myslę że do 14 tyś można znaleźć diesla w dobrym stanie.
Renault Kangoo Z.E. concept - elektryczny miejski show car Renault jest pionierem i liderem na rynku elektrycznych samochodów dostawczych w Europie, m.in. dzięki Kangoo Z.E., które jest wiodącym modelem w tym segmencie. Show car Kangoo Z.E. Concept zapowiada atletyczny ...
Dzięki za odpowiedzi.
A co powiecie o seacie ibizie II fl?
Jest egzemplarz z silnikiem 1.6, przebieg ma 60000km z 2001 roku, polski salon. Cena: niecałe 14 tysięcy.
Co powiecie o tym samochodzie? Z tego co czytałem to nie ma świetnej opinii...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.