Jakie auto dla kobiety?

19 Lis 2011, 16:04

Witam.
Szukam auta luksusowego, może być 2os. Musi być wygodne ale i sportowe. Cena nie gra roli, bo to ma być auto na lata. Chce też autko oryginalne i unikatowe. Na samochodach się w ogóle nie znam więc bardzo was proszę o pomoc. Musi być też oczywiście piękne.
Teraz mam Z4 2010 i jest super, ale troche już się znudziło. Może coś zupełnie innego?
No i jeszcze rav 4 ale to takie dodatkowe wozidełko. Bardzo fajne autko.
Lady
Nowicjusz

Auto: BMW Z4 / RAV 4

19 Lis 2011, 16:09

Z mojej firmy dziewczyny mają np takie auta jak Chrysler sedan coś tam , ładny bardzo zgrabny ale też dosyć spory , używane są po 40 000 w stanie bdb a druga jeździ starszym Jaguarem XJ6 , i pod tym względem - wygoda luxus , mimo bycia facetem to jednak bym wziął Jaguara , ma lepsze wyposażanie od tamtego nowego Chryslera. A tak oba auta są solidne już rok jeżdżą. Gusta są różne ale możesz oba obejrzeć. Aha i ma być sportoowe , ten Jaguar zawstydził naprawdę wiele aut, 300 konny automat , jednak jak dla dziewczyny to może coś mniejszego jak Porsche albo małe Audi coupe TT. To wszystkie moje pomysły , jeździj rozważnie , bo mają wszystkie wielką moc.
Elok
Nowicjusz

Auto: wybieram

19 Lis 2011, 16:27

porsche na bank odpada. Za dużo ich jeździ po ulicach ;]. Ktoś inny polecił Maserati Gran Turismo, ale w ogóle nie znam tej marki szczerze mówiąc. Ktoś coś wie? No i chcę też auta niezawodnego. Nie chce jeździć kilka razy do serwisu na miesiąc.
Lady
Nowicjusz

19 Lis 2011, 16:41

Może jakiś Lexus :) np [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
havoc
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rzeszów
Auto: Porsche 911 Carrera 4 GTS
Silnik: 3.8 408 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

19 Lis 2011, 16:49

Lexus na bank odpada. Brzydkie są te samochody ;]
Lady
Nowicjusz

19 Lis 2011, 17:00

Kup Koengisega , tylko nie dzwoń jak będziesz się 3mać kierownicy przy przyśpieszaniu :) jeździ ich bardzo mało , znając od tej strony temat dziewczyna i samochód pewnie kupisz jakieś małe clio albo pocieszne toczydełko jak yaris , bo mocny samochód nawet z kompletem dodatków i tak wymaga wielkiej uwagi czyli jest trudniejszy do jazdy. A nie każdy ,a tyle zaparcia by przestrzegać pewnych zasad przy pewnych samochodach. A może rower ? :mrgreen:
Elok
Nowicjusz

Auto: wybieram
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Nie mniej niż 1 metr od rowerzysty podczas wyprzedzania
    Zimą kierowcy odzwyczaili się od jednośladów na drogach. Wiosną, gdy warunki atmosferyczne są bardziej przyjazne i bezpieczniejsze dla rowerzystów czy motocyklistów, na ścieżki rowerowe oraz drogi powracają ...

19 Lis 2011, 17:49

Yaris i Clio odpadją na bank ;]
W samochodzie spędzam bardzo dużo czasu więc jest ważne aby był wygodny. Wiem, że te auta są trudne w prowadzeniu, ale dają też więcej frajdy i o to tez chodzi ;]
Lady
Nowicjusz

19 Lis 2011, 21:36

A Mercedes McLaren, Bugatti Veyron, Aston Martin DB9 ? Też " na bank odpadają ? "
havoc
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rzeszów
Auto: Porsche 911 Carrera 4 GTS
Silnik: 3.8 408 KM
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

20 Lis 2011, 15:03

TO zobacz na land rover range rover sport - [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
maciek1203
Aktywny

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Tarnobrzeg
Auto: Hyundai Pony
Silnik: 1.5 83KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1991

21 Lis 2011, 05:43

To auto mi się bardzo podoba. Szkoda tylko, że jest w PL dosyć popularne. Może to nie z4 trzeba wymienic?
Lady
Nowicjusz

21 Lis 2011, 10:45

no to może Range Rover Evoque
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
wszedł pare miesięcy temu na rynek
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

21 Lis 2011, 17:04

Przy dzisiejszym kursie euro ten samochód kosztuje absurdalnie dużo a wcale nie jest aż tyle wart ;)
W moich żyłach etylina,zamiast serca turbina :D
vwmaniak
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Za górami za lasami ;)