Podane linki były informacyjne, wiem dobrze że za taką kasę to znajdziesz auto napewno przed 2000r. może nawet igłę przed liftem, wiem bo sam od jakiegoś czasu jestem posiadaczem W210 98r. ale jeszcze przed liftem Avantgarde, 290 TD, manual, sedan i szczerze to długo szukałem, ale znalazłem nie bitego, po lekkiej przycierce parkingowej (dosłownie sam rant nadkola, koleś nie robił żeby pokazać jak to faktycznie wyglądało), autko z Francji, korozja praktycznie zerowa, dwa niewielkie odpryski ponizej atrapy od kamyczków, pod uszczelkami również zero rudej a tam zbierająca się woda zalega i za niego też poszło lekko ponad 21k i prawie 6 miesięcy szukania czegoś co ma coś więcej niż 220D i Classic ale w manualu. Nie, napewno to 270CDI też myślałem nad tym silnikiem ale jakoś po kilku opiniach wolałem inny, wiem że 290TD to ze Sprintera jednostka, ale jak dla mnie wystarczająca do jazdy no i bardziej dynamiczna niż C220D bo takowego też miałem z Lucasem
Dobra, ogólnie rzecz biorąc Merc, to Merc jak dla mnie nie ma lepszej marki. Moja C220 zawiozła mnie na Ukrainę i z powrotem z padniętym Lucasem i wróciła spokojnie, jakie inne auto by tak zrobiło?
A jak się jeździ W203 w benzynie? Kuzyn szuka C lub A
![Embarassed :oops:]()
w benzynowcu i tak, ja bym bardziej go do Diesla przekonywał.
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....